Dobrý den všem, mám dotaz, zda už někdo objednával z Amazon.de? Dnes jsem objednal a připlatil za spěšnou dopravu. Chtěl bych se zeptat, zda někdo ví, která kurýrní společnost zásilky od Amazonu doručuje? Na webu Amazonu je uvedeno, že kurýr může nechat zásilku u nějakého souseda a z toho mám celkem obavu. Byl bych velmi nerad, aby někde v baráku nechával u někoho zásilku, to bych ji už také nikdy nemusel vidět. Pokud má někdo zkušenost, budu rád za info. Děkuji a přeji příjemný večer ALK
Já jsem objednávala. 1x doručila pošta do domovní poštovní schránky. 1x přivezl kurýr UPS. Vše bylo v pořádku. Jen to doručení do domovní schránky mě překvapilo, kdyby zásilku pošťák stopil, nevím, jak bych se to řešila.
paixan*
Takže jste prostě dopravu zaplatila přes internet? A žádnou daň jste platit nemusela?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.