Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pepco a reklamace

Od: terina000 odpovědí: 9 změna:

Zdravím milí rádcové,

mamka koupila pro malou punčocháčky, ale netrefila velikost. Byla jsem dnes v Pepcu a řekli mi, že mi je nevymění. Neměla je ani jednou na sobě, berou punčocháče jako spodní prádlo? Asi jsem úplně hloupá, ale přijde mi blbost toto nevyměnit za jinou velikost, když jsme je ani nerozdělali, děkuji a přeji hezký zbytek dne :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

1x

V kamenném obchodě má zákazník možnost si zboží prohlédnout, změřit atd. Prodejce nemá žádnou povinnost zboží vyměnit nebo vzít zpět.

pohanka*
hodnocení

1x

Toto není reklamace, ale špatný výběr velikosti zákazníkem. Reklamace se vztahuje na vady výrobku.

Jestli jsou punčocháče velké, tak malá do nich časem doroste.

Pokud jsou malé, někomu je věnujte, v Pepcu ceny příliš vysoké nejsou.

hodnocení

1x
Jsou obchody, kde to neřeší a zboží jsou ochotni vyměnit nad rámec svých povinností. Dělá to hodně obchodníků a tak jsme si na to zvykli, že to považujeme za samozřejmost.
Vyměnit nemusí. Můžete nakupovat jinde, kde jsou ochotni zboží vyměnit nebo se s tímto faktem smířit a nakupovat u nich dál.

hodnocení

0x

to máte smůlu, já v našem Pepcu jednou měnila a jednou dokonce vrátila zboží a bez problémů mi vrátili peníze.Asi tam mtáe neochotné prodavačky, napište na vedení .

www.pepco.cz

dole otevřete kontakty a poté je vp,ravo kontaktní formulář

Viz kontaktní formulář

mnd®
hodnocení

0x

pepco.cz/... - tady je vypsáno i s podmínkama co jde a co nejde vrátit / vyměnit.Zkuste si nechat zavolat vedoucí / zástupce - někdo z nich tam musí být.

annamakulova
hodnocení

0x
Dobrý den prosím stala se me nepříjemnost v pepccu kde jsem platila 1000kc a pani pokladní me vrátila pouze 6 korun a na uctence bylo napsáno zaplaceno 600 kc a utrata byla 594 ale ja platila 1000 korunou a bohužel jsem to zjistila az cestou domu ... Tak jsem sedla a vrátila se zpět do pepcca ale uz bylo zavřeno poraďte me prosím co dělat a jak postupovat jsem už zoufalá..děkuji za odpověď

lidus*
hodnocení

0x

V Brně občas v Pepcu nakoupím vnučkám a v pohodě kus za kus nebo prostě něco v té ceně vymění, nedělám to často ale už se to stalo s tričkama.

@annamakulová - Vezměte účtenku, vraťte se do prodejny hned další den a povězte vedoucí, co se stalo. Sice vám nemusí vyhovět a peníze vrátit - to si máte zkontrolovat při placení - ale třeba si pokladní vzpomene, že měla v kase přebytek. Nárok na to ale nemáte, bohužel.

hahanaj*
hodnocení

0x

Vše je v lidech ... holt jste neměla štěstí. U nás hned vrátí peníze.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]