Nejste přihlášen/a.
Zdravím milí rádcové,
mamka koupila pro malou punčocháčky, ale netrefila velikost. Byla jsem dnes v Pepcu a řekli mi, že mi je nevymění. Neměla je ani jednou na sobě, berou punčocháče jako spodní prádlo? Asi jsem úplně hloupá, ale přijde mi blbost toto nevyměnit za jinou velikost, když jsme je ani nerozdělali, děkuji a přeji hezký zbytek dne
pepco.cz/... - tady je vypsáno i s podmínkama co jde a co nejde vrátit / vyměnit.Zkuste si nechat zavolat vedoucí / zástupce - někdo z nich tam musí být.
V Brně občas v Pepcu nakoupím vnučkám a v pohodě kus za kus nebo prostě něco v té ceně vymění, nedělám to často ale už se to stalo s tričkama.
@annamakulová - Vezměte účtenku, vraťte se do prodejny hned další den a povězte vedoucí, co se stalo. Sice vám nemusí vyhovět a peníze vrátit - to si máte zkontrolovat při placení - ale třeba si pokladní vzpomene, že měla v kase přebytek. Nárok na to ale nemáte, bohužel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.