Nejste přihlášen/a.
Dobry den všem! Prosim o pomoc. Jsem cizinec. Dostal jsem se do situace když jednu věc posuzuji úředníky 3 různych instituce.Jedna se úhrnný měsíční příjem.Posuzuji to z daňového přiznani. Jsem živnostnik.
Častka kterou jsem vydelal za rok je 253 000Kč. Což měsičně dela asi 21000Kč.
Danove přiznani dělam paušálně.Odpočitavam 50%. Je to 126 900Kč. Když to rozdělim na 12 bude to 10575Kč měsíc. Aby nedělal v tom gulaš nepišu že se odpočitava socialne a zdravotni pojišteni.Chci se jen zeptat kterou častku lze považovat za úhrnný měsíční příjem. 21000Kč nebo 10575Kč.
Dekuji všem!
Častka kterou jsem vydelal za rok je 253 000Kč. Což měsičně dela asi 21000Kč.
Danove přiznani dělam paušálně.Odpočitavam 50%. Je to 126 900Kč. Když to rozdělim na 12 bude to 10575Kč měsíc. Aby nedělal v tom gulaš nepišu že se odpočitava socialne a zdravotni pojišteni.Chci se jen zeptat kterou častku lze považovat za úhrnný měsíční příjem. 21000Kč nebo 10575Kč.
Dekuji všem!
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]