Nejste přihlášen/a.
Myslíte mapy pokrytí co jsou na netu? ano sami vám řeknou že ty jsou nepřesné nespolehlivé - na prodejnách mají svoje a kdybych je neviděl sám bych tomu nevěřil . Takže pokud chcete vědět přesně podívejte se u nich. Sám jsem hledal dle jejich map na netu a přesvědčen že bude na chajdě LTE jsem šel pro novou simku , a bylo mi řečeno a ukázáno na jejich mapě že tam LTE nebude , a když jsem argumentoval že na netu to ukazuje že ano , tak mi bylo řečeno že chvilkami možná ano ale s častými výpadky .( a bohužel měla pravdu) .
Toť moje zkušenost.
Ahoj, víš, jak jsem to zjišťoval já? Oskarta. Ta jede na síti Vodafone (dříve Oskar), že. Navštiv ty stránky a můžeš si tu SIMkartu objednat, jedna z možností je zadarmo, je na ní kredit jen 10Kč, pošlou ji na adresu. Dostaneš ji vlastně zadarmo, a na hledání, kde funguje a kde ne, to stačí (pochopitelně ji můžeš dobít a používat dále). Dal jsem ji do telefonu a sledoval co a jak kde. Pak jsem ji provolal a zahodil. A měl jsem jasno, co a kde funguje či ne. Toto je asi nejjistější a nejlevnější způsob, jak si vše osobně ověřit. Záleží, odkud přesně jsi, ale na vsetínsku se Vodafone dost zlepšil za posledních deset let (předtím to tu stálo mimo města celkem za prd).
@vodafone nebo Martino A kdo se na nějaké LTE ptal? Autor otázky se ptal na pokrytí signálem, ne na to, kde je LTE či ne, a tak jsem mu, počítám, že solidně odpověděl, nemusíte hned machrovat, a koho síť LTE zajímá asi? Autora otázky možná, mě rozhodně ne. Já nejsem závislák. Telefon používám jako telefon především.
Dobrý den, v mapě pokrytí na vodafone.cz/... si můžete vyfiltrovat, co vás konkrétně zajímá - například jen pokrytí LTE. Když si vyhledáte konkrétní adresu, zobrazí se vám v levém horním rohu mapy tabulka, ve které uvidíte také informace o intenzitě signálu. Nejsilnější je znázorněn třemi tečkami, nejslabší jen jednou tečkou - u něj také uvádíme vysvětlivku, že jde o "venkovní pokrytí, které doporučujeme ověřit na místě". Pro vyzkoušení doporučuji dobíjecí kartu, kterou si můžete objednat na vodafone.cz/... Nabízíme například dobíjecí kartu zdarma, na které můžete vyzkoušet příchozí hovory a nebude vás to vůbec nic stát Martina
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.