Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to lupenka?

Od: ella* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, na tvářích se mi odlupuje kůže a odloupnuté částičky, které ještě neodpadly jsou bílé. Když se na svou tvář podívám z profilu, působí bíle. Nevím, zda se nejedná o lupenku. Nebo je to něco úplně jiného? Děkuji

doplněno 05.12.17 17:10:

Prosím, abyste všichni hlasovali do ankety! Je tam i možnost ‘Nechci odpovědět’. Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska*
hodnocení

2x

Můj brácha měl jako kluk podobné příznaky a bylo mu řečeno, že má lišej. Těch možností, co to může být, je moc.

hodnocení

0x

Používáte krém? Jaký? Byla jste na kožním? Fotka by nebyla. Mám lupenku a vím, že jich je snad 100 typů. Ze dvou vašich řádkú si to nikdo netroufne určit.

doplněno 05.12.17 17:50:

A tu pleť měla takhle suchou i v létě nebo až teď, v zimě?

tazatelka
hodnocení

No... Nechtěla jsem to tadyk psát, ale o tomdle se přeme s kolegyní, to ona možná má lupenku. Na kožní nebyla. Ona tvrdí, že je to ekzem, ale to si já nemyslím. Chápu, že nejste lékařka a že ze dvou řádků to nedokážete určit.

Jj souhlas a Babkou z ov.Apoň zkuste dát foto pak by se dalo identifikovat,lupenkáři bychom to mohli poznat!

Až na maličkost ,na rozdíl pod drtivé většiny-mám tu negativní formu-léto a slunce mi ji zhoršuje!

ella*
hodnocení

Až tejkonc. Podobné problémy nemívá často.

hodnocení

0x
Počínající lupénku někdy od jiných onemocnění nepozná od pohledu ani kožní lékař. Nečekejte tedy, že se zde dozvíte diagnózu jen podle hrubého popisu.

iz*
hodnocení

0x

Nikdo – ani ten nejlepší lékař na světě nedokáže diagnostikovat přes internet. Chcete-li své kolegyni pomoci, přesvědčte ji, aby navštívila lékaře.

ella*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]