Nejste přihlášen/a.
Dobry den, mam mrtvou horni sedmicku, zanicene koreny, osmicky mam vytazene. Moje moznosti jsou vytrhnout nebo zub opravit, vycistit koreny a pak korunku, zubar mi zakrok vycislil na 8 az 10 tis. Neziji z vyplaty k vyplate, i kdyz ted z rodicovske, ale i tak je to pro me dost penez. Nevim tedy, jestli do zubu investovat. Mate nekdo take vytrzenou osmicku a sedmicku? Nechybi vam pri kousani? U usmevu jsem zkousela, ze by snad nemelo byt videt. Dekuji za rady
korunku mám se vším všudy za 6000,- a není to ta nejlevnější verze... (nejlevnější má být stříbro, které má být o pár stovek levnější) - zkuste se zeptat jiných zubařů.
Sedmičku bych si opravit nechal - bez zubů je špatně a sedmička je zrovna "drtící" nástroj...
implantát v kvalitě a záruce 10 let je od 20ti tisíc nahoru ... ale jestli někdo zná kvalitní materiál a práci v této ceně, bych rád zahlédl i reklamu
Je mi přes 60, osmičky už nemám, sedmičku jednu, což je jako bych neměl žádnou a nijak mě to neomezuje. S mou zubařkou (mimochodem vynikající zubařkou a výbornou kamárádkou) jsme se shodli, že sedmičky a osmičky jsou sice dobré, ale dá se bez nich docela dobře obejít. Až od šestky níže začínají problémy.
Co se úsměvu týká, k tomu ti stačí obvykle zuby do čtyřek, to ostatní vidět obvykle není.
Zdenku, dnešní případ.
Ráno u zubařky, "bolí mě zub". Doktorka sdělila, "já Vám říkala, že je třeba zuby opravit, vy si to stále rozmýšlíte" Pak ještě ble, ble, ble a že za 10-12 tisíc zub se opraví. Celkem je třeba 7 zůbu opravit, jinak to bude bolet. 7x11tisíc.
Již mám sedmičku vlevo nahoře vytržen. Ušetřil jsem 12 tisíc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.