Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak ovládnout svůj orgasmus?

Od: petere odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, tento problém mě trápí už hrozně dlouho a velice negativně ovlivňuje můj život. Ve svých 26 letech trpím předčasnou ejakulací. Píšu to zde jako otázku z toho důvodu, že běžně dostupné rady od strýčka googla mi moc nepomáhají. Jsem hotov doslova za několik vteřin, výjímečně za destítky vteřin. Nezáleží na tom, zda se jedná o sex nebo masturbaci. Nezáleží ani na tom, zda se jedná o vyvrcholení po období delšího půstu nebo naopak o vyvrcholení, kterému již nějaká aktivita předcházela. Díky tomuto problému jsem sex nezažil již dlouhou dobu, protože z toho mám panickou hrůzu z opětovného ztrapění se. Proto se už dlouho s žádnou holkou neseznamuji, protože se vlastně bojím sexu. Chci si najítt holku a v budoucnu s ní založit rodinu, ale dokud nevyřeším tuto věc, tak mi má psychika nedovolí se posunout dále. Moc prosím o pomoc. Budu vděčný za každou smysluplnou radu. Prosím pouze vážné a seriózní příspěvky. Jelikož se jedná o poněkud intimní téma se kterým se teda rozhodně nikde nechlubím, tak to nemám s kým probrat. Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kepler*
hodnocení

1x

Jde o docela častý problém, dokonce častější než "stůj nebo střelím".

Léčba předčasné ejakulace se dá rozdělit do tří základních skupin: racionální psychoterapie, funkcionální trénink a farmakoterapie.

Podrobněji si přečti na:

nemoci.vitalion.cz/...

V každém případě to chce konzultaci s odborným lékařem.

liska*
hodnocení

0x

Seriozně a rutinovaně Vám odpoví sexuolog. Vyhledejte ho. A myslím, že osvícená, chápající a trpělivá partnerka by mohla také pomoci. Jinak se používají gely, které snižují dráždivost.

hodnocení

0x

Dej druhe nebo treti kolo a bude stat dlouho :)

petere
hodnocení

Psal jsem, že toto nepomáhá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]