Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Péřová zimní bunda slabá zahřeje?

Od: monadfo odpovědí: 8 změna:

Ahoj rád bych se zeptal, jak moc může takováto zimní bundu péřová zahřát? Na dotek je slabý jakoby jen kus hadru přijde mi , že to nemůže zahřít.

sportisimo.cz/...

A pak klasická syntetika silná. To mi zase přijde, že to zahřeje, ale když jí nemám tak nevím

sportisimo.cz/...

Díky za postřehy zajímá mě hlavné taková peřová hodně slabá bunda na zimu, jsem velká zmrzlina :))

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Ta žlutá bunda je super !
Velmi teplá,jelikož je plněná pravým husím peřím.
A samozřejmě voděodolná.
Dobrá volba pro zmrzliny :-D

iz*
hodnocení

0x

Mně se ta žlutá vůbec nelíbí, brala bych tu černou.

liska*

Já bych se především koukala na údržbu. Jak se to pere. U peří to může být problém. Schne pomaleji a mohou pak na povrchu vznikat mapy. Instinktivně bych dala přednost té černé.

majsterjoe*

a která hřeje lépe?

m123*
hodnocení

0x

Tu žlutou mám v černé a jinou značku. Původně jsem ji plánovala na přechod podzim - zima, ale je v ní teplo i když je teď pod nulou.

hodnocení

0x

Ta žlutá je super, ale bude se muset často prát.Bude se hodně špinit kolem kapes a rukávy kolem okrajů a až k loktům.

hahanaj*
hodnocení

0x

Obě jsou pěkné -manželovi bych volila černou

dejte si pozor na údržbu

abecedazahrady.dama.cz/...

tiffany*
hodnocení

0x

Tu péřovou mám v černé, ale jinou značku, je moc hezká na sobě, ale podle mně zas tak moc nehřeje, v opravdových mrazech, třeba -5 a více je to málo, jsem taky zmrzlina, i když záleží, co máš po tím. Černou odhaduju teplejší, nech si ji na sobě v obchodě chvíli a poznáš to. Jinak poznámka o údržbě je OK, žlutá se rychle onosí, tj. při denním nošení nepraktické. Nebo si kup obě a nos podle počasí ;).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]