Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nová vyhláška o zdr. Prohlídce

Od: palacky* odpovědí: 2 změna:
Ahoj, chci se zeptat. Byl jsem vyslán na zdravotní prohlídku k závodnímu lékaři.
Dělám noční, vždy bylo zvykem tam lézt každý rok. Teď jsem byl u své doktorky, která mi řekla, že je nová vyhláška a že se prohlídka dělá už Jendou za dva roky.
Tak jsem si zjistil pár podrobností, ale to nejdůležitější mi uniká. Před rokem jsem byl na prohlídce, platí tyto lejstra i teď po nové vyhlášce (ještě rok), nebo k tomu lékaři prostě teď musím a od teď to bude platit dva roky?
Děkuji :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co vím, tak platí vyhl. č. 79/2013 Sb. a ta zas tak moc "nová" není. Na prohlídce jste byl už v době její platnosti, tudíž by "lejstra" měla být platná 2 roky.

Ale protože netuším, zda se na vaší práci nevztahují nějaké další předpisy (výjimky ze lhůt například), doporučila bych informovat se buď v zaměstnání u technika BOZP nebo u vaší lékařky.

palacky*
hodnocení

jojo, vyhláška je bivý o ted od listopadu. :)
Kařdopádně na prohlídku holt jdu, protože se nechci v práci hádat.
mimo to, pracuji sice noční, ale myslím, že nic extra se na toto zaměstnání nevztahuje, maximálně zvýšený psychický tlak z vyšších řad :D :)
Ale děkuji :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]