Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Citlivost poštěváčku u ženy

Od: majsik odpovědí: 7 změna:

Zdravím vás prátelé,

máte prosím někdo zkušenosti s nějakými přípravky, nebo metodami, jak zvýšit ženě citlivost klitorisu? Moje přítelkyně od dětství jezdí na koni a pravděpodobně má díky tomu zmenšený práh citlivosti.

Děkuji a přeji jen to nejlepší! :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

6x

Tohle ti řekla? Tak ti říkám jako žena a jako nyní již jen příležitostná jezdkyně na koni, že je to totální blbost, protože na koni se sedí tak, že kontakt se sedlem mají sedací kosti a klitoris je pěkných pár centimetrů nad sedlem. Kdyby si šmrdolila klitoris po sedle,tak jí trenér pěkně vynadá, ať si sedne na toho koně pořádně, nebo jde radši kydat hnůj. Jestli jí to neumíš udělat, problém bude jinde, ne v jízdě na koni, to mi věř.

majsik
hodnocení

Neřekla mi to, je to moje dedukce. Když jí dráždím jazykem, což je jediný způsob, jak ji pořádně udělat, tak mám problém, když už se blýží k orgrasmu, udržet tempo. Nějak tam začnu zmatkovat, změním rytmus a předráždím jí :) Je pro mě problém vydržet podobně kmytat jazykem delší dobu ;)

Je problem vydržet, ale neni problem trénovat. To muzete delat kdykoliv i behem prace a pod. V zavřené puse muzete rejdit jazykem o sto šest a trénovat tak svaly.. jako bojový pilot, ktery cvičí na simulátoru :)
majsik
hodnocení

Hrůza, asi budu muset :D A asi mi u toho bude cukat hlava :D

Pak to ale nemůžete svádět na koně - ti chudáci za nic nemůžou *smich*

lolas
Hele vzdycky v prubehu nachvilku prestan. Staci vterina nebo dve uvolnit jazyk a pak zase pokracuj, vzruseni se nevytrati za takovou chvilku a vydrzis mnohem dele. :)

didi*
hodnocení

2x
Ano, souhlasim s predchozi odpovedi. Bud blbe jezdi, nebo ma i spatna sedla! Jizdou samotnou to nebude, jezdim hodne a nikdy se mi toto nestalo. Spise naopak, jezdenim se posiluji svaly panevniho dna a sex je super, jelikoz pak s temi svaly umis pracovat. Zkuste partnerku poradne uvolnit. Pokud ma treba bolesti na postevacku muze tam byt treba streptokok inf., at zajde k urologovi na stery... Hodne stesti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]