Nejste přihlášen/a.
Zdravím, objednala jsem si 4.11. na aliexpressu sukni, kterou potřebuju na Mikuláše. Zásilka stále není doma, tak jsem si řekla, že se zkusím kouknout, podle toho čísla, kde je. Vím, že to šlo udelat tak, že jsem si klikla na ty moje objednávky a tam se na to mohla kouknou, bohužel mě aliexpress odhlásil a já už nevím údaje. Naštěstí číslo zásilky mám, to jsem si předtím opsala, ale nevím, kde to zadat, víte prosím kde?
Tee, já bych být Vámi klidně čekala, ještě to není tak dlouho. Ale co mi není jasné je to, že píšete, že Vás AliExpress odhlásil! Jak Vás odhlásil? To není možné. To jste musela udělat sama. A to jste neměla, protože kdyby Vám balíček přece jen nedošel, tak už nemáte ani možnost žádat peníze zpět, protože nemůžete jít na svou objednávku a kliknout na "otevření sporu" a žádat o vrácení peněz. Já být Vámi, tak rozhodně svůj účet obnovím a tam sleduji co se s mým balíčkem děje. A máte tam také napsán čas, do kterého Vám MUSÍ být balíček doručen a to musíte sledovat zase Vy a nepropásnout moment, kdy musíte otevřít spor.
Jo a na vyhledávači České pošty se to objeví až v momentě, kdy je zásilka už u nás a taky vůbec nemusí. Jelikož objednávám opravdu hodně, tak mám i tyhle zkušenosti. Kolikrát na sledování zásilek vidím, že je objednávka stále ještě na cestě do ČR a přitom už mi byla ten samý den doručená domů. Takže na to bych se moc nespoléhala. A v této době je všechno trochu zpomalené. Minulý týden jsem viděla, že už jsou dva balíčky týden u nás v Praze na celnici a nehýbaly se. To se mi normálně nestává, jakmile to je v Praze, normálně to mám do dvou dnů doma. Jenomže tentokrát jsem čekala opravdu dlouho, ale dorazily v pořádku. Podle mne toho v tuto dobu mají opravdu hodně a všechno bude zpomalené.
sledovani funguje jen u drazsich zasilek. U tech levnejsich to nefunguje vubec. já mam jeden balícek uz mesic doma, ale na strankách ukazuje, ze jeste neodesel. Další balicky nejsou doma ani po mesici.Připada mi to cim dal horsi, pocitejte min mesic az dva.po vyprseni doby podat odpor
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.