Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sexuální orientace

Od: rampuch odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, je mi 16 let (holka) a jsem celkem hodně zmatená co se týče mé sexuální orientace. Jsem ve druhém ročníku na střední škole, vše v pořádku, snad krom tý orientace. Do teď jsme se spíše zajímala jen o kluky a ani mě nenapadlo být na holky. Jde o to, že už tak 4 měsíce cítím to stejný k jedné holce ze třídy jako jsem cejtila ke klukům. Naprostá chemie musím přiznat. Jen ji uvidím a už přemýšlím co říct, jak zapůsobit a tak.. samozřejmě při mým "štěstí" je hetero. Hlavní je, že jsem momentálně neskutečně zmatená a nevím kdo vlastně jsem. Četla jsem pár věcí. Možná bisexuálka? Pověděla jsem to nejlepší kamarádce a ta je s tím v pořádku což je v klidu :D. Ale jak by to vzal zbytek rodiny si vůbec nejsem jistá. Už jenom v TV když je tam nějaká ta pusa homosexuálů se rychle přepíná televize. Nevím proč, asi jim to přijde nechutné a nesprávné. Taky bych to do see neřekla, protože se oblékám jako každá normální (heter) holka. Nechci tím lesby nějak naštvat to nem jen nevím jak to napsat. Nenosím volné kalhoty apod. Hezky se oblékám jako dívka, šaty apod. Hlavně mě zarazilo to, že něco jako lásku citím i k té holce. Nevím co s tím mám dělat :(. Už to trvá cca 4 měsíce a furt stejný...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Člověk má vyzkoušet všechno a vybrat si pak to, co mu nejvíce vyhovuje. ;)

nikyy
hodnocení

0x

Ahojky, měla jsem v 16ti stejný problém :D Jsem hodně holčičí, nehty, vlasy, všechno.. A mam už dva roky přítelkyni, která je taky hodně holčičí, věř mi, že ne všechny vypadají jako ty tluste traktoristky . :D

idanova*
hodnocení

0x

Zdravím. Všichni jsme od malička vychováváni jako heterosexuálové, ale ne všichni jimi jsme doopravdy. Je pochopitelné, že jsi zmatená. Já bych si našla nějakého sexuologa a pohovořila s ním. Myslím, že to je ta jediná správná cesta, která ti nejrychleji pomůže vyznat se sama v sobě a vrátí ti klid. Navíc tito lékaři mají zkušenosti, jak s věcí seznámit rodinu a své okolí. Ida

liska*
hodnocení

0x

Já se domnívám, že je příliš brzo dělat takové závěry. Kdybych u sebe vysledovala stejný problém, zatím bych to ani nejlepší kamarádce, vlastně nikomu neřekla. Možná právě takhle anonymně. Naštěstí už je možnost se v těchto otázkách obracet na odborníky, což za nás nebylo. Je i atmosfera ve společnosti jiná..// Měla jsem na střední škole spolužačku, hezkou milou holčinu, která se zamilovala na chmelu do jedné dívky z vedlejší třídy. Ta před ní tak trochu prchala, zaskočilo ji to. No a po letech na srazu jsem se dozvěděla, že ta milá holčina je už dlouho vdaná za poněkud staršího pána.

hodnocení

0x

Příliš nepřemýšlej, nekoumej. Ber života to, co ti nabízí. Na zaškatulkování máš hodně času. A možná, že to nezjistíš nikdy. No a? Budežít tak, jak se to líbí tobě, zvláště, když nikomu neubližuješ. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]