Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím, poraďte mi, jak dál, už vážne nevím, zkoušel jsem všechno a nejde to.
Jsem strašně, ale strašně moc zamilovaný do dívky, už to trvá dlouho, teď to bude druhý rok, ale je to čím dál tím silnější, ikdyž nevím proč. Potkali jsme se úplně náhodou, potom jsme si začli psát, potom chtěla jít ven.. Byli jsme spolu teda venku (mimochodem jsem se choval strašně hloupě, byl jsem s ní strašně nervózní, což se mi u nikoho jiného nestalo a tak celkově v její přítomnosti jsem se choval jako debil) povídali si, psali jsme si, poznávali se a já se strašně moc zamiloval (neřekl jsem jí to, ale pravděpodobně to ví). Potom se něco stalo a přestali jsme se bavit. Ze dne na den. Tak jsem jí pozval ven zase já, ale to odmítla, že už něco má.. Pak jsem to zkusil ještě jednou a to taky nechtěla. A od té doby už vlastně nic. Maximálně se pozdravíme, když se potkáme. Snažím se jí vyhýbat, nechci jí ani vidět, abych na ní pořád nemyslel. Někdy se mi jí vyhýbat daří a je to pak trošku lepší, ale když jí zase potkám, rozbuší se mi srdce a jsem zpátky tam, kde jsem byl.. Není to něco, jako když se vám někdo líbí,, ale je to tak silné, že jsem se doma z toho mnohdy i rozplakal Kdo byl moc zamilovaný, tak to určitě zná. Navíc mě štve, že kvůli toho jsem na každého (hlavně rodiče) strašně zlý, nemám už ani na nic náladu, ani chuť. Už nevím, jak dál, protože každý den, den za dnem na ní musím myslet. Ono to není něco, co by přestalo ze dne na den a ani nevím, jestli se z toho někdy dostanu, to se nedá prostě popsat, jak moc silné to je. I kdybych chtěl nějaký vztah s jinou holkou, tak není šance, dokud budu cítit to, co cítím. Já už fakt nevím, co mám dělat, je na to vůběc nějaká rada, která by mi mohla pomoci? Jen abych už na ní konečně nemyslel
Ahoj, tak to mě mrzí A jak jsi na tom teď, dokázala si na něho přestat myslet? A dostala ses z toho všeho?
Myslíš, že je to dobrý nápad, jí zkoušet nějak "přilákat", když pravděpodobně ke mě nic necítí? Nebo dá se to nějak zjistit, zda bych u ní měl nějakou šanci? Ona možná ze začátku zájem měla, řekla o mě totiž svým nejlepším kamarádkám atak, ale potom z ničeho nic jí ten zájem asi přešel, nejspíš z toho důvodu, že jsem se fakt nechoval zrovna tak, jak by se měl chovat kluk, když má o dívku zájem. Ale ono to v té její přítomnosti ani jinak nešlo, byl jsem tak nervózní, nebo se jí bál? Nevím
Ne, není dobrý nápad snažit se přilákat dívku, která o Vás nemá zájem (dalo to najevo opakovaným odmítnutím).
Kolik Vám je a jak dlouho to trvá?
,,Asi je to tím,ž jste byl z toho na nervy a tedy jste asi mluvil podle ní hloupě,,Také jak jsem potkala kluka tak jsem nebyla schopna ani jít ,málem jsem cestu absolvovala v kotrmelcích. ,,,řekněte jí to-jak se věci mají .pokud je rozumná tak se tomu zasměje a bude to OK
Jestli napsala větu typu "že jsi pro ní moc dobrý", tak je to klasická věta při rozchodu, když ti nechce ublížit, ale nejsi pro ni už zajímavý. Už jsem to takhle zažil a není to úplně nejlepší pocit. Každopádně ti s tím nepomůže nic kromě kamarádů a koníčků. Třeba budeš mít štěstí a potkáš jinou, která tě zaujme a postupně na tuhle zapomeneš, ale třeba taky ne. Jen tohle období prostě musíš vydržet. Je to těžký, ale jsou horší věci a neměl by jsi se utápět díky jedné osobě, která o tebe nestojí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.