Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Modřiny bez příčiny

Od: tazatelka odpovědí: 10 změna:
Dobrý den, sestře..se už asi 14dní dělaj modřiny bez příčin zítra jde na krev...máte někdo zkušenost je to nebezpečné?
doplněno 29.11.17 18:21: Omlouvam se za..špatně položeny dotaz..myslela jsem zda je nebezpečne to dělani modřin

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, "jít na krev" nebezpečné není - samovolný výskyt modřin může zvěstovat závažnou chorobu. Zdravím!

doplněno 29.11.17 18:20:

Jak dlouho? To já nevím, ale sestra se na to jistě zítra zeptá lékaře.

doplněno 29.11.17 18:39:

Předpokládám, že sestra už byla u praktického lékaře, který ji poslal do laboratoře. Tam se chodí ráno (bez snídaně a maximálně pít vodu), odeberou vzorek krve a odpoledne jsou výsledky. Potom záleží na komunikaci mezi praktickým lékařem a laboratoří, resp. pacientem. Takže, výsledek sdělí Vaší sestře praktik (až se tam dostaví, mailem nebo až si do ordinace zavolá). Pokud jde sestra zatím jen k praktickému lékaři, tak nemůže výsledek ještě očekávat (bude odeslána do laboratoře).

tazatelka
hodnocení

Jak dlouho mužou trvat výsledky?

hodnocení

0x

Nic není bezdůvodu, doporučuju navštívit doktora.

hodnocení

0x

Není, vezmou jí jen trošku.

alena350*
hodnocení

0x

Sestra muze mit zvysenou lamavost vlasecnic...(malo vitaminu C), v mladsich letech jsem kolikrat mela nohy samou modrinu...a zdalo se mi, ze jsem se ani nebouchla.

Uprava stravy je nejlepsi, jinak tabletky Ascorutin - kyselina askorbova=vit.C.

To je jedna moznost.

barbakan*
hodnocení

0x

Pokud se ty modřiny objevují hlavně na nohách, sestra je unavená, může se jednat o purpuru.

tazatelka
hodnocení

Na rukach věk 15
barbakan*

Lékař je na místě.

hodnocení

0x

Mslím,že je to řídká krev..To tak dělá..

utdut
hodnocení

0x

Nebo slabé cévní stěny. Na to se berou různé léky a vitamíny... Výsledky krve jsou za pár dní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]