Dobrý den, sestře..se už asi 14dní dělaj modřiny bez příčin zítra jde na krev...máte někdo zkušenost je to nebezpečné? doplněno 29.11.17 18:21: Omlouvam se za..špatně položeny dotaz..myslela jsem zda je nebezpečne to dělani modřin
Dobrý den, "jít na krev" nebezpečné není - samovolný výskyt modřin může zvěstovat závažnou chorobu. Zdravím!
doplněno 29.11.17 18:20:
Jak dlouho? To já nevím, ale sestra se na to jistě zítra zeptá lékaře.
doplněno 29.11.17 18:39:
Předpokládám, že sestra už byla u praktického lékaře, který ji poslal do laboratoře. Tam se chodí ráno (bez snídaně a maximálně pít vodu), odeberou vzorek krve a odpoledne jsou výsledky. Potom záleží na komunikaci mezi praktickým lékařem a laboratoří, resp. pacientem. Takže, výsledek sdělí Vaší sestře praktik (až se tam dostaví, mailem nebo až si do ordinace zavolá). Pokud jde sestra zatím jen k praktickému lékaři, tak nemůže výsledek ještě očekávat (bude odeslána do laboratoře).
Sestra muze mit zvysenou lamavost vlasecnic...(malo vitaminu C), v mladsich letech jsem kolikrat mela nohy samou modrinu...a zdalo se mi, ze jsem se ani nebouchla.
Uprava stravy je nejlepsi, jinak tabletky Ascorutin - kyselina askorbova=vit.C.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.