Nejste přihlášen/a.
Zdravim
mam problem pres 2 mesice stim ze mam pocit male potreby i kdyz normalne malou potrebu vykonam.Mirne me boli pod brisko takovej jako tlak nebo pichani presne tak 3 az 5cm nad penisem.Pred 14 dny jsem se lecil ze zanetem mocaku a dle vysledku moci bych mel byt uz zdravi.
Tak to znám velice dobře. Moč v pořádku a furt to bolí. Objednejte se na urologii a chtějte udělat výtěr na kultivaci, z toho se něco dá zjistit a pak doléčit.
Víte kam vás obvoďák pošle? Zastavte se na urologii rovnou, s tím, že vás obvoďák léčil a stále to bolí. Ztrácíte zbytečně čas.
Já mám dobrou obvoďačku, ta to řeší sama. Nikdy jsem na urologii nebyla a to mám autoimunitní onemocnění a jím kortikoidy. Takže často. Tazateli, než se k doktorovi vypravíte, udělejte si pitnou kůru. Hrnek vody a co půl hodiny půl hrnku. Musíte pít a močový měchýř vyplachovat, aby se v něm bakterie nenamnožily.
Protože si letos podávám s dveřmi urologické nemocnice ruce často - tak vám doporučuji objednat se na urologii v co nejkratším termínu , takto to může být od prkotiny až po závažný problém a i ty prkotiny je potřeba řešit co nejdříve než pak dojde na horší , Pokud jste někde okolo Dvora králového nad Labem jděte rovnou do ambulance nemocnice , ale hlásí se tam i z Prahy třeba.V úterý a ve čtvrtek jsou operační dny /neděste se většina zákrokú a vyšetření je spodem ale nic nevite /Tak si to domluvit asi nebo přijít mimo tyto dva dny.
Přeji zdara zdraví ale nepodceňujte to- je to vaše zdraví.
Tak to je dobrá zpráva
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.