Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
sice je to otázka spíše na psychologa či psychiatra ale zajímají mě i názory vás, pokuď se vám nebo vašim blízkým něco podobného stalo, dost mi to pomůže. Děkuju.. a teď k problému
Jde o to, že už asi min. 3 roky zažívám období kdy jsem velice happy přijdu si strašně skvělý a s holkami chci jet spát a být prostě takový ten "pravý chlap" i když asi v negativním slova smyslu a nemám problém se sexuální oblastí a v pohodě oslovím i dívku například v mhd. A i když se se mnou třeba přestane bavit holka s kterou mi je hrozně fajn, tak to na mě ani malinko nezapůsobí a ani nejde být smutný. Po té přijde období kdy jsem skoro pořád v depresi a docela blbé, ale i tak se objeví dny, kdy jsem pozitivní až moc a hyperaktivní, ale z ničeho nic prostě přijde úkozkost, která trvá nějakou dobu.. kdy na mě nikdo nesmí ani mluvit, koukat, nic.. to přejde a zase vše dobré.. jde o to že moc dobrá a moc blbá nálada se mi změní třeba 10x za den a stačí že se na mě někdo usměje, nebo si pustím smutnou písničku, ale klidně i samovolně. Když je tahle depresivní fáze, tak většinou mám problém v sexuální oblasti se soustředit. Krom toho se potýkám se stálými myšlenkovými proudy, které nejdou zastavit a je to jak reklama na YT co se pustí a prostě musíte počkat až se přehraje a zase dobrý. Navíc tohle období, co se týče holek, tak se bojím oslovit a s dívkou chci jen chodit, zažívat hezké chvilky a spát ani nějak moc ne :/
pokuď vás cokoli napadne, sem s tím, děkuji za cokoli, krom HATEů
Neberte to jako strašení, ale takto se projevuje maniodepresivní psychóza, kterou trpěl mmj. Miloš Kopecký. Tam se ale jednalo o hluboké změny při kterém dochází k periodickým změnám nálady, vitality, psychických funkcí a celkového normálního fungování organismu. U vás to ale zřejmě tak závažné nebude, nelze diagnostikovat podle pár vět, porovnejte si to s popisem v
Pokud máte pocit, že to patologické je, vyšetření u psychiatra na škodu nebude. Předsudky nejsou na místě, psychiatr je lékař jako každý jiný.
Až půjdete k praktickému lékaři, zkuste se ho zeptat a třeba vás vyšle s doporučením k psychiatrovi. Nic za to nedáte a je vždy lepší případnou " nemoc" odhalit a třeba zkusit nějakou medikaci.
Doporučení nepotřebuje. Ať se k němu rovnou objedná. Aby tam zbytečně u praktického v čekárně nečekal třeba 2 hodiny a nechytl nějakou nemoc jinou .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.