Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevíte v čem podnikat?

Od: tovarnananapady* odpovědí: 17 změna:

Nevíte v čem podnikat? Máte finanční prostředky, ale chybí Vám nápad?

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt*
hodnocení

0x

Pokud má někdo svůj podnikatelský plán, tak vám jej asi neprozradí. PT /stařenka/

alf*

no stařenko, já mám takové tušení že tohle není dotaz ale spam. Takový nesmělý.

tovarnananapady*
hodnocení

To je samozřejmé. Ohrozilo by to jeho nápad, který by místo něj mohl zrealizovat někdo jiný, ale ani být první na trhu se službou, která je zcela nová a lidé na ni nejsou zvyklý nemusí být žádnou výhrou. Většinou ty firmy, které vstoupí na trh s novinkou, si dají největší práci s vysvětlením, o co vlastně jde. Záleží na druhu obchodu. Někdy je výhodnější vyčkat.

Má nabídka se ale týkala trochu něčeho jiného. Zabývám se vymýšlením nápadů, co se za daný peníz dá realizovat, za jakých rizik a tak podobně. Jde mi hlavně o originalitu, aby produkt či služba byla dobře konkurenceschopná.

Přeji hezký den.

petr123*
hodnocení

0x

No tak nahoď něco tak strašně geniálního co tě právě napadlo. *smich*

tovarnananapady*
hodnocení

Dobrý den,

jaký je váš základní kapitál, který jste ochoten do podnikání vložit a základní představa o trhu na kterém byste měl zájem působit...?

alf*

no to jsem zvědav, tak tedy jako start 473000 a chci působit v Stč kraji.

tovarnananapady*
hodnocení

Na jakém trhu? Tím je myšleno odvětví...

alf*

podlahové krytiny

tak a sem s tím plánem

tovarnananapady*
hodnocení

je Vám jedno zda je budete prodávat či přeprodávat či sám pokrývat?

alf*

no nevidím sice velký rozdíl mezi prodejem a přeprodejem pokud tedy nebudu něco vyrábět ale pokud je to nutné pro odpověď tak tedy bez práce tedy pokrývat nechci. Chci ten nápad jak udělat ze 473000 tisíc do roka 569000

Tak to tak vypada, ze z Tovarnynanapady se vyklube akorat Furtdokolasetazajici, ktery pomoci otazek z Tebe vytahne i to, co sam zprvu nevis.

Ja myslel, ze Tovarnananapady znamena, ze s napadem prijdes Ty a ne, ze ho budes tahat z nekoho jineho.

p.s. Pamatuju si, ze uz si tady byl. A moc si neuspel. Asi hledas na spatnem miste. Zkus si dat inzerat do novin.

notitle

Vy zloději jděte se svojí pyramidou někam,hlavně si utoho nezapomeňte zatleskat .První měsíc 4000 ale z mí kapsy další měsíc něco pro mě když někoho seženu . . .znám vás

pepyk93*
hodnocení

0x

Alfe,máte naprostou pravdu.Není to dotaz,ale spam! Dotyčná osoba se tím živí,takže poradit přece nepotřebuje...*smich*

doplněno 15.12.09 14:28:

Nebo snad potřebuje pomoci s vaším podnikáním? :D

hodnocení

0x

pokud má někdo dobrý nápad, většinou mnoho peněz do začátku nepotřebuje a svůj nápad sám realizuje. Pokud ale potřebuje větší obnos je buď megaloman, který skončí špatně nebo dobrý podnikatel, který najde prostředky tak, aby se v budoucnu nemusel dělit o zisk... :)

kytka*
hodnocení

0x

zřejmě jsi rozumu moc nepobral,o takové "rady"nikdo nestojí,ztráta času s takovými radami . Nevíš asi sám co bys chtěl ,darmo mluvit,továrnonanápady.

notitle
hodnocení

0x

Pozor na internetjob.cz,pracezdomu.cz atd všechno je jedna stránka a jsou to zloději obyčejný podnikání založený na pyramidě

dada*
hodnocení

0x

zdravim,mel bych dva napady ale pujdeme napul ok?!za 1)VYHOLOVANI DAMSKYCH A PANSKYCH KLINU,a za2)ROZVOZ ALKOHOLU A CIGARET ( KURYR).*hej*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]