Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sháním zapékací pekáček

Od: wydra® odpovědí: 7 změna:

Bílý pekáček s uchama jako jsou na obrázku, nemůžu nikde najít. Moc bych ho potrebovala. Nevíte někdo kde bych ho sehnala? Opravdu jen s klasickýma uchama! Budu děsně vděčná. Lovila jsem, hledala na netu. Bud spatne, nebo fakt nikde neni? Za radu děkuju už ted!

Sháním zapékací pekáček

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

@Ladinpraha krasne, lec male. Ale nevadi, koupim 2 jako darek! :)

hodnocení

3x

A v čem přesně potřebujete, aby byl stejný? Ucha, chápu - "proděravělá", ne jen takové ty úchopky. A co barva, materiál, tvar a velikost?

Našla jsem toto - ale hledala jsem tedy pouze podle těch uch a také podobný materiál:

bellarose.cz/...

laalmara.cz/...

forks.cz/...

emako.cz/...

Na favi.cz je toho o mnoho víc, ale nevím, zda hledám, co potřebujete. Na tom třetím odkazu se mi zdá, že je hodně podobný, tak snad to bude ono?

hodnocení

@naufrago tako dekuji za snahu, pomohlo nejvic, nasla jsem v Kulinarii a uz objednavam!

hodnocení

0x

Wydra, tady máte od dvou rádců ty pekáčky. Viděla jste je? Jsou úplně stejné jako ten co hledáte. Je mi trošku divné, že jste se už neozvala, když jste psala, že budete vděčná, když Vám někdo pomůže s jejich vyhledáním.

doplněno 29.11.17 14:25:

No neradila jsem proto, že bych musela opakovat odkazy už jednou zadané. A jsem velmi ráda, že jste spokojená. Já bych také byla. ;)

hodnocení

Vazena, za 1. nechapu, proc se do toho michate, nic neradite. Za 2., napadlo vas, ze nesedim od rana napocitaci? Nepracuju v kancelari a predstavte si, ze mam dite po tezke operaci operaci v nemocnici, kde travim hodne casu. Nejake pekacky pak jsou upozadeny. Krome toho jsem tu roky registrovana a nikdy jsem nezapomnela podekovat, udelit komentar. Tak se pro priste zdrzte bezduvodnych a neadekvatnich komentaru.

hodnocení

Pekáček, který jsem díky vám našla a koupila nejen sobě, ale i jako dárek. Na www.kulina.cz a jeste neco na odkazech od vas. Tam byly mensi varianty jedno nebo dvou porcové. Už se těším jak budu pect. Za to ucho se pekáček krásně vyndaví z trouby. Ty plocé úchyty u všeho jsou k vzteku. Tak třeba zas já budu někoho inspirovat. Jeste jednou DEKUJI !

Ještě drobnost. V www.kulina maji i jine barvy a velikosti!

Sháním zapékací pekáček #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]