Nejste přihlášen/a.
Dnes jsem byla v prodejně O2, podepsala jsem smlouvu na internet na doma na 2 roky. Jde o to, že prodejce mi lhal, že cena bude 399, až doma jsem zjistila, že u tarifu co mi dal do smlouvy, je cena o 100 Kč vyšší. Sleva 100 je možná jen pokud bych měla mobilní tarif, což nemám a nechci, a prodejce to věděl. Je možné se proti tomu nějak bránit? Prostě mě podvedli, obelhali. Poslala jsem reklamaci, ale bojím se, že ten podvod nelze nijak dokázat, a že prostě budu muset platit. Máte s tím někdo podobnou zkušenost? A jak jste dopadli?
Obávám se, že bez důkazu to bude jen tvrzení proti tvrzení, a pokud je ve smlouvě, kterou jste si měla před podepsáním přečíst, správná cena, nezmůžete nic.
Na podepsání smlouvy na prodejně se ani nevztahuje 14 denní lhůta na odstopení od smlouvy.
Jednoduše se tam vraťte a žádejte v klidu vysvětlení. Velmi Vám rozumím, oni to přesně takto dělají, kecají a kecají, až se v tom člověk ztratí a zjistí to až pak. Mně se tohle nestalo na pobočce, ale přes telefon. A to jsem ani nic nechtěla, volala mi ona a začala mi vysvětlovat, že tarif který používám už není platný a že MUSÍM mít nový, ale že bude pro mne ještě lepší a blabla bla. I přesto, že jsem opatrná a několikrát jsem se jí ptala a zdůrazňovala své potřeby, podařilo se jí mi nastavit tarif, který opravdu nebyl pro mne výhodný vůbec. Zjistila jsem to až když mi přišla zpráva na email. Okamžitě jsem tam volala a žádala ihned zrušení. Napřed to bylo vyloučené, jelikož jsem souhlasila v tom telefonu a tarif který jsem měla předtím prý je dávno zrušený. Ale já se nedala a nakonec mne přepojili na jejich nadřízenou, která mne napřed požádala o strpení, asi si přehrávala ten náš rozhovor a pak mi zavolala a řekla, že mi vrátili původní tarif. Takže to šlo. A bylo to také u O2. Nesmíte se nechat ukecat. Prostě jste podepsala něco, co Vám bylo mylně vysvětleno. Ale jděte tam hned zítra. Také si myslím, že máte právo odstoupit od smlouvy za určitých okolností. Ale nevím jestli se to vztahuje na kamenné obchody.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.