Nejste přihlášen/a.
Už se na to několik let nekoukám, protože to není už dávno o kvalitě zpěvu, včera jsem to po několika letech zkusila a stačílo mi hned počáteční trapné padání Sokola, které mi zrovna vtipné nepřipadlo. Ale to je osobní názor někdo může mít jiný.
Ale pro zajímavost bych ráda znala výsledek, nemohu to nějak na internetu najít. Našla jsem jen loňské. Děkují za radu.
Tak jsem si tu skupinu ORTEL začal pouštět a byl jsem mile překvapen. Jejich texty se mi velice líbí. Nemohu v nich najít nic extremistického. Abych byl ale spravedlivý , tak jsem si pustil i toho Bangy a to je teda hnus velbnosti. Toho jsem nevydržel poslouchat snad ani minutu. Ten v sobě cigána nezapře.
Chtěi jsme se dívat, ale na toho trapného Sokola se dívat prostě nedá ! Všude ho teď je plno, ale ta jeho úroveň je nízká. Máme tolik herců a moderátorů, kteří by to uváděli stokrát lépe, ale bohužel se k takovýmto kšeftům nedostanou. Za mě říkám DOST BYLO SOKOLA !
Vyřazují - protože co kdyby se takový velikán naší hudby, jakým je Banga, zase nas*al a zase odešel...
Přečtěte si tu bouřlivou diskusi na Novinkách.
Ajo, že se vůbec ptáte... Je to každý rok skoro stejný. Překvapení se nekoná.
ja uz to 5 let nesleduju protoze je to porad to stejne ale urcite tam bude gott, bila , kabat, noname akorat nejakeho skokana roku netipnu, pokud to teda bylo ve slavikovi
co delal Sokol nevim ale staci vedet ze je to nejtrapnejsi moderator takze tam urcite hra svoje trapne scenky a smal sem tomu sam , pripadne nekoho urazel
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.