Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Český Slavík

Od: aja1946® odpovědí: 23 změna:

Už se na to několik let nekoukám, protože to není už dávno o kvalitě zpěvu, včera jsem to po několika letech zkusila a stačílo mi hned počáteční trapné padání Sokola, které mi zrovna vtipné nepřipadlo. Ale to je osobní názor někdo může mít jiný.

Ale pro zajímavost bych ráda znala výsledek, nemohu to nějak na internetu najít. Našla jsem jen loňské. Děkují za radu.

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Dobrý den. Na prvních místech jsou Bílá, Gott a Kabát. Celkový vítěz je Bílá.

26.11.17 10:33
hodnocení

Díky.

A ještě doplním, že slavíka pro výjimečnou osobnost české hudby dostala i Marta Kubišová.

instalater*
hodnocení

2x

Tak jsem si tu skupinu ORTEL začal pouštět a byl jsem mile překvapen. Jejich texty se mi velice líbí. Nemohu v nich najít nic extremistického. Abych byl ale spravedlivý , tak jsem si pustil i toho Bangy a to je teda hnus velbnosti. Toho jsem nevydržel poslouchat snad ani minutu. Ten v sobě cigána nezapře.

mrkus
hodnocení

1x

Chtěi jsme se dívat, ale na toho trapného Sokola se dívat prostě nedá ! Všude ho teď je plno, ale ta jeho úroveň je nízká. Máme tolik herců a moderátorů, kteří by to uváděli stokrát lépe, ale bohužel se k takovýmto kšeftům nedostanou. Za mě říkám DOST BYLO SOKOLA !

hehe

Co byste chteli, jestli je moderator trapnej tak je na spravnem poradu - trapne k trapnemu *ua*

jurajjuraj*

oni by se mozna k tomu dostali jenze sami vidi kam smeruje slavik a proto to mozna neberou , myslim ze treba takovy Boucek nepotrebuje brat vsechno jen pro penize , akorat tim ze tam daji Sokola tak toho slavika pohrbi jeste rycheji

culdabulda1*
hodnocení

1x

- a pak, že už nemáme festival politické písně !

hodnocení

1x

Nějak se vracíme k tradicím. I ve Zlatém slavíku se opět vyřazují vítězové ..

Vyřazují - protože co kdyby se takový velikán naší hudby, jakým je Banga, zase nas*al a zase odešel...

ohneta*

No on ten ortel je stejný velikán jak ten Banga.

O tom není sporu - taky to není můj šálek čaje. Ale jde o princip - je vyhlášena anketa, ta má své vítěze. Tečka. Prostě x- lidí jim dalo hlas a tak vyhráli. Nevím, proč je kvůli tomu pak takový divadýlko s teatrálními odchody a pod.

iz*
hodnocení

1x

Slavík nikdy nebyl soutěží kvality, vždy šlo "jen" o popularitu zpěváků či zpěvaček. To, že se na předních místech umisťovali interpreti, kteří něco uměli, byla podle mne spíše náhoda (ne vždy souvisí oblíbenost s kvalitou).

hodnocení

0x

Tak to je ostuda tohle nenajít. Hlavní zpráva na Seznamu!

hodnocení

No jaá ostudal dala sjem do vyhledávače Zlatý slavík 2017, to se mi otevřelo, ale pak tam byly výsledky 2016.

doplněno 26.11.17 10:36:

Ještě dodávám, že pc otevírám googlem a tam jsem dala rovnou dotaz, takže seznam jsem neotevírala.

hodnocení

0x

Přečtěte si tu bouřlivou diskusi na Novinkách.

doplněno 26.11.17 12:38:

Ajo, že se vůbec ptáte... Je to každý rok skoro stejný.*smich* Překvapení se nekoná.

jabraka*
hodnocení

0x

Ach jo!

Jb

hodnocení

0x
Mainstreamu se zas něco nehodilo do krámu,proto to dopadlo jak to dopadlo.
On Havel to heslo s pravdou a lží trochu popletl.
Ach jo.

jurajjuraj*
hodnocení

0x

ja uz to 5 let nesleduju protoze je to porad to stejne ale urcite tam bude gott, bila , kabat, noname akorat nejakeho skokana roku netipnu, pokud to teda bylo ve slavikovi

co delal Sokol nevim ale staci vedet ze je to nejtrapnejsi moderator takze tam urcite hra svoje trapne scenky a smal sem tomu sam , pripadne nekoho urazel

luxpe
hodnocení

0x
Doufám, že letos to byl poslední ročník!
vilik*
No, psali to. V posledním ročníku Zlatého slavíka zvítězili...
Takže snad se můžeme příště těšit na nějaký kvalitní pořad. Ono už to stejně stojí za pendrek, když člověk ví, že v anketě roku 2117 přivítáme opět na pódiu známé umělce, exhumované duo Karla a Lucii.
doplněno 27.11.17 18:29: Jo, na diskuzi pod článkem na Novinkách byla spousta variací vtipů na toto téma. Například, že Mistrova žena přinese urnu a řekne, že manžel všechny pozdravuje.
Nebo by mohli pouštět hologram.
Nebo by mohli dostatek dílů předtočit a každý rok pouštět nový díl. Už se těším, jak se budou naši pravnuci koukat, jak nestárnoucí Karel překvapeně přebírá po boku stále vitální Hany jubilejní stou trofej.

Exhumace není nutná. Body dostanou z loňska, předloňska. předpředloňska, ..

Pro cenu dojde vnučka, pravnučka, prapravnučka, ..

Předvede se nějaká ta lama, otevře se nějaká ta tlama ..

hodnocení

0x

No a dnes je už potvrzené to, co bylo od počátku jasné. Podvod nic víc. Stejné, jako volby, tam se na potvrzení ještě čeká.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]