Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rodina a vztah

Od: michal9 odpovědí: 13 změna:

Dobrý večer. Jsem s přítelkyní známost 8 roku. Když navštívíme její rodinu tak pokud se nezeptám nějakou otázku tak se se mnou vubec nebaví. Myslíte že to má budoucnost ve vztahu? Jaký je na to názor? Děkuji.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Možná toho rodina moc nenamluví - snad by pomohlo, kdybyste přestali žít na psí knížku a babu si vzal.

iz*
hodnocení

1x

Jestli máte ve zvyku se ptát na otázky, mohou mít problém Vám vůbec odpovědět. (Lidé se většinou ptají na to, co je zajímá, nikoliv na otázky).

Jak návštěvy probíhají? Proč se normálně nezapojíte do rozhovoru? (Já bych nečekala, až se se mnou někdo začne bavit.)

K poslední otázce: Jak nezapojení do rozhovoru na návštěvě u rodičů partnerky souvisí s Vaším vztahem k ní a naopak?

hodnocení

1x

Příbuzní vaší přítelkyně s vámi osm let nemluví? Co na to říká ona?

hodnocení

1x

Plánujete žít s jejími rodiči? *smich*

Já bych se tak nesmála - geny jsou mršky a jestli slečna osm ročků nereagovala, taky to s tou komunikací nebude bůhvíjaký ;)

sfinka
hodnocení

0x
To že si nerozumíte s její tchýni znamená hned rozchod přítelkyně? :DDD

sfinka, její tchýně by byla po svatbě jeho maminka. *zed*

cicky

A co by byla před svatbou? Tatínek?

hodnocení

0x

Svěřte se s tímhle své přítelkyni. Případně může zjistit, co příbuzným na Vás vadí.

hodnocení

0x

S přítelkyní žijete 8 let a teď se ptáte, jestli ten vztah má budoucnost, jenom proto, že s jejimi rodiči nejste stejná krevní skupina?! *alene* Ta otázka je položena vážně?! Hmhmhm, divné, že?

lidus*
hodnocení

0x

Moje tchýně byla zlá, zatrpklá intrikánka a s manželem jsem v pohodě už víc jak 30 let.

hodnocení

0x

Dobrý den. Tak pokud jste s přítelkyní 8 let, jste zvyklý i na její rodiče. A oni na Vás..Takže to váš vztah neohrožuje a budoucnost to jistě má. Záleží to totiž jen na vás dvou...

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. A se svojí přítelkyní se ale normálně bavíte a ptáte se sebe navzájmem, ne? Tak pak její rodinu neřešte. Klidně si na návštěvě u nich sedněte a nevšímejte si jich také. A je to, no.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]