Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Diazepam a jiný lék v kombinaci

Od: tolic odpovědí: 3 změna:

ahoj chtel bych se zeptat. Já používám Sertralin-ratiopharm.. stejny učinky jako zoloft.. prášky na nervy ...a trpim nespavostí.. Možná že jeden z nežádoucích učinku sertralinu.. Šel jsem k obvodní doktorce.. a nechal si předepsat na nespavost lék diazepan ted to mam doma ..a nevím jestly mohu diazepam používat s Sertralin-ratiopharm.. navzájem.. jestly prostem mohu používat tyhle oba leky.. v návodu obouch leku se moc nedočtu..tagže bych se chtel zeptat?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

0x

doktorka by měla vědět, pokud neví tak upozornit že beru ještě další léky. Zavolal bych jí nebo se zeptal v lékárně pokud tedy sem nezavítá nějaký doktor nebo lékárník a neodpoví. Nedávno jsme byl u doktora a ten sám říkal, že z příbalového letáku se často vůbec nic nedozví a pokud lék nezná tak musí sáhnout po jiných zdrojích informací aby zjistil co všechno lék obsahuje a byl si jistý.

papene*

Souhlasim s Alfem.Zavolejte lékaři ať máte 100%jistotu.

hodnocení

0x

. . . anebo si zajděte do lékárny. Paní magistra koukne do počítače. Taky jsem se tak ptala, sice na něco jiného, ale pomohla mi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]