Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chci se zeptat, zda je možné, že je toto zapříčiněno hormony?
Je mi 20let a trápí mě dost věcí.
1. Trpím nadměrným pocením (strašně moc se potím, hlavně v podpaží, i jen tak, když sedím u PC, tak někdy z ničeho nic se to prostě spustí a potím se jak ve fitku). Nejvíc se potím ve společnosti lidí.
2. Taky jsem strašně nervozní v přítomnosti cizích lidí, ale i známých. Bývám strašně nervózní, že nevím, co s rukama, tak mi strašně pomáhá, když v ruce něco mám, s čím můžu ruce zaměstnat.
3. Mám strašně velké libido, že bych sex mohl mít klidně i 4x za den a každý den. S přítelkyní míváme sex 2x denně a už jí to celkem obtěžuje Popravdě, mě už to taky začíná unavovat.. A když náhodou s přítelkyní sex nemám, tak prostě musím masturbovat, jinak bych se zbláznil.
Myslíte si, že je toto zapříčiněno nějakými hormony? Že jsou nějak v nerovnováze nebo tak?
Všechny tyto problémy mě trápí už od puberty..
Jestli je nějaké vyšetření přímo na kontrolu hormonů popř. čím jiným to může být?
Největší problém mi dělá to pocení, toho bych se rád zbavil jako první, dost mi pomáhá na to podpaží Driclor (roztok proti pocení), ale to není dlouhodobé řešení..
Děkuji všem za rady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.