Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevím co dělat

Od: fortys* odpovědí: 6 změna:

Jsem ve špatné životní situaci, napište, co s tím mám dělat. Co mám vymyslet na ostatní, Aby mi dali pokoj a nechali mě nebo abych se z toho dostal, Můj mozek je přetíženej a nezvládám to doma ani v práci. Co jím mám udělat,

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
no nevíme co ti kdo dělá jak chceš poradit?
co jich prostě nevšímat a ignorovat je
fortys*
hodnocení

to už dál nejde tak jednoduchý to není. chcu nějakou pomstu

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, situaci řešit, ale nikoliv pomstou, nenávistí nebo rovnou násilně - použijte mozek. Zdravím!

doplněno 22.11.17 12:08:

fortys - když nebudete konkrétnější, abychom věděli, jaké bezpráví je na Vás konáno, tak ani tu adekvátní pomstu nevymyslíme. Takže, doplňte jasné a pravdivé informace.

iz*
hodnocení

0x

Jim nedělejte nic a sobě zkuste dopřát nějaký příjemný zážitek – odpočinek s knihou, oblíbenou hudbou, procházkou, sportem, ... (Bez informací "jen" obecná rada.)

fortys*
hodnocení

to bxch taly rád, co jste měli za nápada ve škle nebo tak?

hodnocení

0x

Především si zajdi k psycholoovi, popř. psychiatrovi. Aby vyloučili, že je chyba na tvé straně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]