Nejste přihlášen/a.
dobrý den
mám sennou rýmu, alergii na pyly a seno. Hlavně v těchto dnech když všichní kosí, obrácejí seno, suší... tak to lítá a já trpím. Oči v pohodě ale trápí mě rýma, neustále mi teče z nosa. Máte taky někdo něco podobného? berete něco proti rýmě? nebo jaké kapky použiváte do nosa? co Vám pomáhá? ja používám zyrtec ale moc mi to nepomáhá. Do alergika již nechodím.
děkuji za rady
jen ať kosí, pro mě je horší, když nekosí a všude je přerostlá vykvetlá tráva. Na travní pyl mám alergii největší. Kdo je líný, tak kupuje volně prodejné léky s různými účinky, které třeba mě nepomáhají skoro vůbec a hrozně to leze do peněz. Kdo není líný chodí k lékařce. Předepíše léky, kapky do nosu, případně do očí, které jsou na předpis. Projevy alergie jsou pak naprosto minimální. Důležité je brát léky stále, aby se "vytvořila hladinka". Kapky no nosu a do očí stačí při potížích. Dobré je před sezónou si nechat napíchat 3 vakcíny a projevy jsou pak mnohem mnohem mírnější. Případně můžete zkusit se alergie zbavit "alternativními" metodami, prý takoví lidé existují. Zásadní je dobře spát a nemít stres, pak jsou projevy alergie podstatně menší. V dnešní době jistě jednoduché
Důrazně varuji před volně prodejnými kapkami "na ucpaný nos". To je cesta do pekel. Místo senné rýmy si pak vypěstujete lékovou rýmu (seriózní název) a poškozenou sliznici.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.