Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Chtěla jsem se zeptat jestli jsou nějáké rozdíly v knnize Zaříkávač koní a ve filmu... A jaké jsou ty rozdíly.
Knihu sem četla a film viděla, ale tu knihu sem četla už před nějákou dobou a nepamatuji si, jaké mezitím byly rozdíly... Byla bych ráda, jestli si někdo pamatuje na knihu, aby mi sem ty rozdíly popsal :¨
V knize si pamatuji, že tam byl větší popis postav a prostředí, ale tak už to v knihách většinou býva... Na internetu jsem to nikde nenašla, proto se ptám vás.
Děkuji moc předem
Úkol?
No dobrá. Kniha má opravdu jiný konec. Zatímco film je ukončen vyléčením psychiky koně Pilgrima, kniha pokračuje v propletenosti lidských vztahů. Kůň Tulák je vyléčen, ovšem jeho malá jezdkyně (Grace) se cítí zrazená svou matkou a Tomem ("zaříkávač"). Má pocit, že vše byla jen záminka k jejich vztahu a prchá do divočiny na Tulákovi. Když ji naleznou, Tulák bojuje ve stádu s divokým hřebcem... A dál? Nikdo nečetl nic jiného než... spoiler?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.