Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zaříkávač koní KNIHA x FILM

Od: sasino odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

Chtěla jsem se zeptat jestli jsou nějáké rozdíly v knnize Zaříkávač koní a ve filmu... A jaké jsou ty rozdíly.

Knihu sem četla a film viděla, ale tu knihu sem četla už před nějákou dobou a nepamatuji si, jaké mezitím byly rozdíly... Byla bych ráda, jestli si někdo pamatuje na knihu, aby mi sem ty rozdíly popsal :¨;)

V knize si pamatuji, že tam byl větší popis postav a prostředí, ale tak už to v knihách většinou býva... Na internetu jsem to nikde nenašla, proto se ptám vás. :)

Děkuji moc předem :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

0x

Úkol?

doplněno 20.11.17 23:00:

No dobrá. Kniha má opravdu jiný konec. Zatímco film je ukončen vyléčením psychiky koně Pilgrima, kniha pokračuje v propletenosti lidských vztahů. Kůň Tulák je vyléčen, ovšem jeho malá jezdkyně (Grace) se cítí zrazená svou matkou a Tomem ("zaříkávač"). Má pocit, že vše byla jen záminka k jejich vztahu a prchá do divočiny na Tulákovi. Když ji naleznou, Tulák bojuje ve stádu s divokým hřebcem... A dál? Nikdo nečetl nic jiného než... spoiler? ;)

valii

děkuji moc,

nene úkol to není, máme nějáké referáty, tak mě napadlo, že by se na to mohla ptát :)

arrka
hodnocení

0x

Kniha má úplně jiný konec - Zaříkávač se nechá zabít divokým hřebcem (postaví se mu řečí těla "jako druhý hřebec" a nechá si roztříštit lebku kopyty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]