Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sex - nakaza

Od: lubboos odpovědí: 5 změna:

dobry vecer, chtel bych jaká může být pravděpodobnost nákazy nějakou pohl. přenosnou chorobou pokud jsem to holce udělal prsty ve vagině, měl jsem prsty trošku vlhké z jejího pohl. sekretu a potom jsem si vzal kondom a nasadil na penis, ale při nasazovani kondomu jsem ho nasadil napoprve špatnou stranou, takže jsem ho musel otočit a jde mi to, že jsem se dotknul kondomu ze strany těmi prsty, kterými jsem si ho potom nasadil na penis. Diky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mytrix*
hodnocení

2x

Nulová. Nedělal bych si s tím starosti. K přenosu nestačí jen nějaké stopové množství a navíc nákaza do těla proniká skrz poranění.

hodnocení

1x

Nerozumím tomu, že máš sex s dívkou, kterou podezíráš z pohlavní choroby. Myslíš, že ji podezíráš právem?

tqwe

To neni podezřívání, je to v rámci opatrnosti. Třeba u prostitutek je lepší předpokladádat, že něco mají a podle toho se chovat. Je to vlastně prevence.

Ty chceš říci, že máš podezření a přesto s ní máš sex? No nekecej! *zed*

petr490
hodnocení

0x
Nedá se nakazit. Pokud jsi si to nevtíral pod překdožku. Tak buď v klidu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]