Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna kariéry- řidič zájezdového autobusu

Od: kound odpovědí: 1 změna:

Hezký večer, přemýšlím nad změnou kariéry, je mi 29let, dělám v kanceláři a práce mě nenaplňuje a hlavně nebaví - můj pracovní den vypadá tak, že odpočítávám minuty do konce směny. Baví mě cestování, komunikace s lidmi, rád řídím. V minulé práci jsem jako opravář najel měsíčně i 2tisíce kilometrů. Přemýšlel jsem nad prací řidiče zájezdového autobusu.

Zajímá mě samozřejmě hlavně platové ohodnocení. Anglicky celkem umím, kdybych své znalosti mírně oprášil a třeba i trošku prohloubil tak by to problém nebyl.

Určitě bych si musel rozšířit řidičské opravnění na skupinu D. To by také asi problém nebyl, předpisi znám velmi dobře a nebál bych se toho.

Tuším, že je určitě potřeba i profesní průkaz, ten bych si zařídil, ikdyž netuším jak.

Co je potřeba dále? Je tu nějaký starší řidič zájezdového autobusu, který by se případně byl ochoten podělit se o své zkušenosti a zdali by šel tuto práci dělat znovu?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zájazdový autobus,musí na seba zarábať.Ak je to jednodenný výlet,tak čaká celý deň a ide späť.Ak robí dovolenky,tak jedných dovezie a druhých odvezie späť a tak dookola celú sezónu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]