Nejste přihlášen/a.
Hezký večer, přemýšlím nad změnou kariéry, je mi 29let, dělám v kanceláři a práce mě nenaplňuje a hlavně nebaví - můj pracovní den vypadá tak, že odpočítávám minuty do konce směny. Baví mě cestování, komunikace s lidmi, rád řídím. V minulé práci jsem jako opravář najel měsíčně i 2tisíce kilometrů. Přemýšlel jsem nad prací řidiče zájezdového autobusu.
Zajímá mě samozřejmě hlavně platové ohodnocení. Anglicky celkem umím, kdybych své znalosti mírně oprášil a třeba i trošku prohloubil tak by to problém nebyl.
Určitě bych si musel rozšířit řidičské opravnění na skupinu D. To by také asi problém nebyl, předpisi znám velmi dobře a nebál bych se toho.
Tuším, že je určitě potřeba i profesní průkaz, ten bych si zařídil, ikdyž netuším jak.
Co je potřeba dále? Je tu nějaký starší řidič zájezdového autobusu, který by se případně byl ochoten podělit se o své zkušenosti a zdali by šel tuto práci dělat znovu?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.