Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slavnosti sněženenk herec

Od: jeffik* odpovědí: 9 změna:

Prosím, kdo hraje postavu klarinetisty, který vozí kozy na pastvu v americkém bouráku. Dík

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, to byl otec herečky Mariky Procházkové, pan Bořík Procházka. Zdravím!

csfd.cz/...

doplněno 21.11.17 15:25:

satam - pan Havlík tam hrál postavu malíře, který udělal slabikář pro děti a neměl žádný nepovedený obraz.

doplněno 21.11.17 15:58:

Tuším, že to bylo ve Všechnopárty, kde vzpomínala Marika Procházková na otce a byla tam zmíněna tato jeho role. Také se proslavil větou: "Rejžo, já to zhasnu."ve scénce Anežka Lídlová (paní Bohdalová), kde hrál televizního osvětlovače. Pan Havlík byl klarinetista, ale v tomto filmu hrál malíře, po kterém chtěla paní Hadrbolcová nepovedený obraz.

Ben má pravdu.
Byl to Bořík Procházka.
Jeho filmové jméno byl "Liman."
fdb.cz/...
doplněno 21.11.17 15:49:

youtu.be/...
doplněno 21.11.17 22:44:

youtu.be/...
vernon
Moje oblíbená scéna. Kvůli tomu autu... ;)

hodnocení

2x

cs.wikipedia.org/...

cs.wikipedia.org/...

Byl to pan Bořík Procházka

hodnocení

0x

Nejsem si jistý, ale nebyl to náhodou Ferdinand Havlík?

Pa Procházka má sice film ve své filmografii, ale v seznamu herců a rolí jsem ho nenašel...

111®

jednoznačně Ferdinand Havlík...

cicky

A druhoznačně Jaryn Cimrmanů!

hodnocení

0x

Jméno jsem nevěděl. To jsem se dozvěděl až tady.

Trochu odbočím s jinou filmovou otázkou, na kterou dá z hlavy odpověď jen málokdo.

Jaký herec hrál Jáchyma, ve filmu Jáchyme, hoď ho do stroje? Drtivá většina řekne Sobota. Což je špatně.

doplněno 21.11.17 23:31:

cicky *palec**palec*

cicky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]