Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je dobrého na únavu?

Od: ladaa odpovědí: 8 změna:
Nějaké rady a tipy na únavu? Jsem pořád unavená , jak začíná zima. Preferuji bylinky. Díky.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mori*
hodnocení

3x

Z bylinek doporučuji guaranu nebo ženšen. Na doporučení psychosomatické doktorky užívám na únavu B komplex a řekla bych, že také zafungoval.

Ano.
Vitamín B komplex forte je úžasný.
Také vitamín C a Hořčík.

hodnocení

2x

Na únavu doporučuji dostatek spánku ;)

hodnocení

2x

Pookřejete také, když si do vlažné vody vymačkáte celý citron, proběhne rychlá regenerace překyseleného organizmu a tělo se rázem cítí mnohem lépe, tudíš i duše, prostě celý člověk.

hodnocení

2x

Bylinky již doporučili jiní. Já se jen zeptám, jste si jistá, že jste po zdravotní stránce v pořádku? Že máte v pořádku např. tlak atd.? Ona ta únava nemusí vždy souviset s ročním obdobím, ale právě s tím, že je někaký zdravotní problém. Proti bylinkám rozhodně nic nemám, jen abyste problém s únavou třeba nepodcenila, pokud neznáte pravou příčinu.

liska*
hodnocení

1x

Pitný režim.Hodně pít! Nejlépe jen vodu, nebo s citronem.+ Hořčík.+ Omezit těžká jídla / smažená, uzeniny, chipsy, majonezy, alkohol, zákusky/ + Pravidelný pohyb na čerstvém vzduchu.

hodnocení

0x

Na vině může být i světlo. Venku je brzy tma a doma šetříme, svítíme slabými žárovkami. Mozek si myslí, že je noc a vyplavuje hormon melatonin. V psychiatrických léčebnách, ve společenské místnost, svítí opravdu intenzivně a pacienti nejsou spaví. ;) Vyzkoušejte vyměnit žárovky za silnější a nebudete tak unavená a spavá.

rybana

ladaa - Bude to tím počasím, tma, mokro. Poslední dny jsem taky hrozně unavená. Co na to? Vyspat se, když to tělo žádá,

pokud je možnost. Zítra už bude sluníčko !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]