Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebovala bych poradit. Začnu pěkně od začátku. Před nějakou dobou mi napsal jeden kluk přes facebook, jestli někdy nezajdem ven. Neznala jsem ho osobně, ale věděla jsem, kdo to je a kam chodí na školu. Kdybych totiž nevěděla vůbec kdo to je, tak je jasné, že bych s ním nikam nešla. Ještě jsem se ptala i kamarádů, jaký je a tak. Podle toho, co říkali ostatní mi přišel fajn. Napsala jsem mu že někdy někam můžeme zajít. Asi po měsíci jsme se oba shodli že teda půjdem. Mimochodem mně je 14 a jemu 15. Když jsme spolu byli venku tak byl strašně v pohodě, říkala jsem si, že jako kamarád je dobrý, ale ani by mi nevadilo, kdyby z toho časem bylo i něco víc. Byli jsme venku cca 3 až 4 hodiny. Prošli jsme se různě po celém městě a nakonec jsme šli na takové tišší místo, kde prostě nikdo nebyl, nikdo na nás (myslím) neviděl. Popravdě jsem se trochu bála, ale ne jeho, bála jsem se spíš té situace, ve které jsem byla. Asi mi bylo jasné co přijde. Nemusím to popisovat dopodrobna, prostě mě políbil. Já ani nevěděla co jsem měla dělat a byla jsem zmatená, tak jsem se tomu ani nebránila. Když o tom teď přemýšlím, udělala bych určitě něco jiného.. Chvilku jsme tam stáli a líbali se, potom jsem se od něj odtáhla a vzhledem k tomu, že už se pomalu stmívalo, řekla jsem, že musím domů. On mě šel doprovodit. Když jsme stáli před naším domem stalo se to znova. Nevím co se mnou bylo, ale já se prostě nechala.. Další den jsme se viděli na takové menší akci, kde jsme si spolu i zatancovali. Jen mě trápí, že tam tancoval i s dalšími holkami. A nebylo jich uplně málo. A celkově když se kouknu na instagram, tak dává like taky každé holce, kterou tam má přidanou. Já vím, to druhé není až takový problém, ale přece jenom, všechno je takové divné. Já jenom doufám že to není žadný sukničkář nebo něco podobného. A už jsem tak zoufalá, že to musím napsat sem. Prosím poraďte mi někdo, co si o té celé věci myslíte. Kamarádům jsem to ještě neřekla, a ani nevím jestli jim to chci říct, protože i kdyby to pochopili jakkoli, vyplývá z toho, že jsem ˝levná˝, a že si hned začnu s prvním klukem, kterého potkám. Myslím si, že by prostě všichni změnili názor na mě.
Dobrý den. Dělat si těžkou hlavu z toho, že onen chlapec dává like další děvčatům, je snad zbytečné. Copak vy nelajkujete jiné kluky? No a jestli vám vadí ta pusa, co jste si dali... no tak příště budete trošku odtažitější a je to. To víte, naskytla se mu příležitost, tak toho využil. Asi se mu líbíte, jinak by vám pusu nedával. A vy jste se nechala a žádnou facku mu ani nedala. A pusa není sex, tak si s tím fakt těžku hlavu nedělejte. Pokud z toho máte divný pocit, tak už víte, jak se příště zachovat, ne?
Kamarádům nic neříkej! Máš zkušenost, na jednu stranu hezkou, a tím to asi haslo. Už víš, jak to může dopadnout příště a s jiným. Čekalas asi nějaký vztah. Jenže ten se nějak vyvíjí a tady se už dál nic nekoná. Kdyby o to stál, tak tancuje jen s Tebou. Já bych to skousla a brala jako poučení. Abych to v sobě ukončila, tak bych s ním na fb nekomunikovala. Zdá se, že on bude z těch, co balí holky pro svou zábavu.
Každý kluk je jiný. Někdo může tancovat s 50-ti holkama, ale vždy jde jen o tanec a nikdy by žádnou svou pravou nepodvedl. Nebo může být opak, a jít ven s každou. Musíš ho více poznat a sama časem uvidíš jaký je. Je těžké něco vidět přes růžové brýle. Pokud ho časem představíš rodině, dobře poslouchej jejich reakce. Rodina dokáže vidět to co ty nevidíš a včas tě to může varovat.
Mimo to jsem s přítelkyní už přes 4 roky a poznali jsme se podobně. Facebook a nějaký ten měsíc psaní a hned na první schůzce jsme si už dali pusu při rozloučení. Pak už to šlo rychle a jsme stále šťastní. Samozřejmě to tak nemusí dopadnout vždy, ale za zkoušku to stojí . A u mě by jsi taky našla hodně "lajků" na instagramu a facebooku u cizích holek.
Přeji pěkný výsledek a nezapomeň, že klukům nikdy nevěř. Alespoň na začátku. Znám dost, kterým o vztah nešlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.