Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer rádcové, předem se omlouvám, že jsem asi netrefil rubriku. Řeším násedující problém. Končící smlouva u T-mobile. Mám teď pro mě výhodný tarif, který už oprátor nenabízí. Když zajdu na jejich prodejnu, nebo udělám prodloužení přes net, dají mi tarif který nevyužiji a je o dvě stovky dražší. Dřív platilo, že když smlouvu včas nevypovím, automaticky ji prodlouží. Moje otázka zní, když teď nebudu sám od sebe prodlužovat, a nechám to běžet, prodlouží mi ten tarif, který mám teď a operátor ho už nemá, nebo mi sám "lupne" jiný drahý tarif? Předem děkuji za názory.
Co znám operátory, tak původní tarif vám neprodlouží; kolega po 16letech u T-mobile dostal nabídku místo původního výhodného tarifu tarif dražší cca o 250,-Kč s tím, že tam má přece mnohem více dat (které ale v takovém rozsahu nepotřebuje); nic jiného mu nenabídli (myslím levnějšího), odešel tedy od T-mob a přešel na MOBIL od ČEZ...vím, že tam byla před pár dny ještě volná místa...a pokud se zaregistrujete (a pokud vás ta nabídka oslovila)...a taky záleží, kolik vás stojí ten současný tarif, jestli byste si pomohl...
Udělala jsem ze sebe úplného trotla a vyplatilo se. Byla jsem ve stejné situaci jako vy. Zavolala jsem operátorovi a hloupě jsem se vyptávala - jak se dává výpověď, ke kterému datu, zda stačí mejlíkem, kdy mohu zažádat o převod a podobné nesmysly. Trpělivě mi chlápek odpovídal a nakonec se ptal, proč chci odejít. Důvod -smlouva končí, prodloužit tu samou nechcete a na větší tarif nemám. Nemám ráda změny, ale vyhlédla jsem si lepší nabídku, tak muisím odejít. A nebo mi něco chcete nabídnout vy?
Zabralo, smlouvu mám již 5 let stejnou a levnější o 60,- Kč. Zkus te to. Pokud nic neuděláte, automaticky vás hodí na vyšší platný tarif. V kamenné pobočce slevu nezískáte.
Také mi dobíhá smlouva s T-mobile, která se původně automaticky prodlužovala o stejnou dobu. Na novém webu jsem našla, že se smlouva změní ve smlouvu bez závazku s paušálem o skoro 200 Kč vyšším.
Našla jsem si jiného poskytovatele a s T-mobilem končím. Pozor! T-mobile vyžaduje písemnou výpověď, je potřeba ji doručit nejpozději 30 dnů před vypršením závazku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.