Nejste přihlášen/a.
Prosím vám chci se zeptat co se semnou děje :/ ... jednou jsem v klidu a potom mě stačí naštvat jen nějaká blbost a jsem agresivní a nenávídím svět :/
Dobrý den, to bude otázka míry - jste náladový, což má hodně lidí (na někoho takto působí i počasí, resp. nedostatek sluníčka), ale záleží na tom, jestli to zvládáte nebo ty negativní myšlenky jste schopen realizovat a někomu ublížit. Pokud převládá ta negace, kterou nezvládáte, tak vyhledejte odborníka "přes hlavu". Jinak si náladu zlepšujte něčím, co je Vám příjemné. A hledejte příčinu, která to způsobila. Zdravím!
denis - až bude nálada, tak dejte vědět, jestli jste ještě v pubertě nebo už senior-"prskavka".
Puberta - hormony
Je to období 2- 9ti let, někdy to nemá konec a trvá do důchodu
Existují sebeovládací techniky. Zkuste mrknout na net - YT pomůže s videem pro přesnější představu. Člověk by měl mít nějakou schopnost sebeovládání.
Můj syn třeba poslední měsíce nejdřív vybouchne a svůj výkřik doplní "promiň, to jsem nechtěl"... už to je dost, abych nereagoval agresivně i já...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.