Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Svatý Vlas v Bulharsku

Od: babajaga® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

uvažujeme o dovolené na léto 2018. Vybíráme pobyt v nenáročném terénu, kvůli manželovým pohybovým problémům. Letos jsme byli v Primorsku, kde se nám líbilo.

Na příští rok nás oslovila cenově příznivá nabídka do Svatého Vlasu /severně kousek od Slunečného pobřeží/. Je tam prý klid, letovisko není velké. Ale - někde jsem slyšela, že leží na úpatí pohoří a špatně se tam prý chodí - svahy, nerovný terén. Byla bych proto ráda, pokud tam někdo z rádců pobýval, abyste mi ten špatný terén potvrdili či vyvrátili.

Jak se vám líbilo a hlavně chodilo ve Svatém Vlasu? Děkuji za vaše postřehy. Jaga.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Taky se mu nabízí v práci Svatý vlas šlo dovolená s dotací od zaměstnavatele. Jestli neseženeš jiné informace můžeš zadat GPS hotelu do google map a po přepnutí na satelitní snímky si uděláš aspoň přibližnou představu o krajině. V nejvyšším přiblížení by se ti mělo zobrazit streetwiev. Na Invia.cz pak dohledáš recenze jednotlivých hotelů.

hodnocení

Díky, Totaku. Za 2 měsíce jsi jediný odpovídající, to tam asi mnoho Čechů nejezdí. Všichni se asi šmrdolí na Slunečném pobřeží a Zlatých pískách. Ale to nevadí.

Dovolenou jsme si zamluvili, zaplatili zálohu. Na Recenzích jsem si hotel našla. Jednoduchý, ale čistý, recenze vesměs dobré. Nepotřebujeme mnoho, hlavně na vyspání. Ty nerovnosti si zkusím vyhledat. Ale i kdyby tam z moře čněla třeba Sněžka, stejně už to máme domluvené. Mně členitost terénu nevadí, ale pořád myslím na manžela. Uvidíme, 15 dní u moře nám nějaký ten kopeček, pokud tam bude, určitě nezkazí. Potom napíšu co a jak. Kdyby se zase někdo chystal do Svatého Vlasu.

Děkuji za odpověď. Jaga.

Jinak ty recenze je třeba brát s nadhledem. Loni jsme byli v Primorsku. Pár recenzí na náš hotel bylo děsných. Prý: špína, rozbité kohoutky, dlouho neměněné ručníky, pozvracený koberec, nechutné skvrny na matracích, špatné jídlo, bazén plný chemie, málo lehátek...prostě nám šla hlava kolem. Řekli jsme si, že to tedy vyzkoušíme na vlastní kůži. Vyzkoušeli. NIC z těch hrůz nebyla pravda. Čistota, ochota, prima dovolená. Někteří lidé najdou chlupy úplně na všem.*zed*

Odkaz zde instantstreetview.com/...

Můžete si přepnout na běžnou mapu, případně na procházku ulicemi a přilehláým okolím.

Dobrý den,
zeptal jsem se svého bulharského kolegy z práce,zná to tam,říká že je tam klid,ukazoval mi video tamodtud,vypadá to opravdu pěkně.
Je tam nějaká vyvýšenina,na tom videu to nebylo až tak vidět ale říkal,že má tak maximálně 200-300 metrů.
Myslím že jste vybrali dobře,pokud nebudete chtít,tak tam nahoru šplhat nemusíte.
Přeju Vám prijemnou dovolenou.
Tak teď se mi kolega pokusí najít to video ze Svatého Vlasu na mém mobilu,pokud to vyjde,vložím sem odkaz.
Já to napsal jako náhradní termín , kdyby nevyšlo Řecko ..čD travel pořádá zájezdy pro zaměstnance ale počet dotovaných míst je omezený tak nebudu 14 dní vědět který zájezd "vyhrál " Kdyby to padlo na Sv.Vlas jeli bysme 28.6. V tom případě bych ti mohl napsat na co se máš pripravit.
hodnocení

Díky, Totaku, my odjíždíme až 19. srpna, tak pokud tam pojedete přede mnou, za Vaše postřehy a zážitky budu ráda. Hezkou dovolenou, ať už je to kamkoliv. Dovolená je pěkná pokaždé, jde o to, jakou si ji člověk udělá. :) Jaga.

Babuškojaguško. Před 3 roky jsme byli v Pomorie a na Svatém Vlasu a v Nesebru na výletě a moc se nám tam líbilo,naopak na Slunečném pobřeží ne,byla tam dcera a prý tam měli milión medůz a my neviděli jen na pár kousků v přístavu žádnou. Po 2 letech Řecka začínám letos opět uvažovat o Bulharsku protože se nám tam opravdu líbilo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]