Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co vše tvoří příjmy

Od: mirabelka odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, já bych se chtěla zeptat, co všechno tvoří příjmy? Tak určitě mzda, pokud nějaká je, to je mi jasné. Nějaké výživné, pokud je, nějaké další sociální příspěvky, které například? A chtěla bych se ještě zeptat, jestli příjmy tvoří například to, když mi má mamka měsíčně posílá nějaké peníze na přilepšenou. Zajímá mě to proto, kdybych si eventuelně třeba já chtěla někdy žádat o nějaký příspěvek, jestli bych díky finanční pomoci mé maminky neměla pak na něco nárok.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

1x

Mirabelko, zde to máte přehledně vypsané: zakonik.net/... . Jestli Vám mamka posílá nějaké peníze, to bych tam asi neuváděla. To může být klidně od mamky půjčka nebo nepravidelná výpomoc. Je to sice na Vašem rozhodnutí, zda to uvést nebo ne. Ale jak jsem zběžně prošla, které příjmy se započítávají, tak jsem to nenašla. Maminka může ztratit práci a nic Vám poslat už nemusí - ale to nechci přivolávat. Také se snažím vypomáhat vnučce a nikde to neuvádí. Může to být přeci i materiální pomoc. Já osobně bych to neuváděla a ani se na to neptala. *stop*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]