Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Verše do tanečních

Od: vit19 odpovědí: 5 změna:
Na tanečních budeme zvát partnerku k tanci veršem. Nedaří se mi žádné najít a néjaké sám vytvořit nezvládnu. Prosím o pomoc.
Předem všem děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska*
hodnocení

2x

Zvu Tě k tanci, dívko milá, aby ses tu nenudila.

Nejsem sice žádná elita, ale jsou tu větší jelita.

Tančím s chutí, téměř nepadám. Když mi řekneš, co to hrajou, určitě to dám!

Na tom by se dalo ještě zapracovat :) Zvu vás k tanci krásná děvo,/ nejsem snad úplné dřevo. /Občas kroky nechápu /na nohy však nešlapu. / Rytmus slyším když jsem sám / a moc na zem nepadám

still10k*
hodnocení

1x

Pomoct by vám mohlo tohle http://www.rymy.cz

Verše jsou skládačka. Prostě vezmete myšlenku a poskládáte ji z takových slov, aby to vypadalo hezky.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, hudba nám hraje, parket ku pohybu svádí, zvu Tě na něj, tanci se spolu naučíme rádi. Zdravím!

doplněno 19.11.17 00:43:

Ač postavu máš jako kredenc, nic si z toho nedělej, budeme tančit jako ve Stardance, bude to večer suprovej.

Za úkol jsem dostal složit jednu v rýmech větu , o tom že chci dneska kroužit s tebou po parketu. Doufám že teď neutečeš v hrůze panický,žádám tě o jeden tanec a ne na vždycky.
doplněno 19.11.17 09:41: A nebo trochu s přehnaným sebevědomím : .. Nekoukejte na mě slečno prosím s hrůzou v tváři, zvládnu polku, valc i valčík, čača se mi daří, toužím se vás proto zeptat zdali bysme spolu mohli strávit dnešní večer v rytmu rock And rollu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]