Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zaujmout muže?

Od: hancaa odpovědí: 18 změna:
Ahoj , tato otázka i pro chlapy tak pro ženy. Zaujal mě starší muž 38 ( mě je 20) . Jezdí autobusem, dělá řidiče. Usmívá se na mě, dává mi jízdu autobusem zdarma. Dřív se mě ptal odkud jsem , ale teď nic. Teď mlčí, al autobus mi furt dva zdarma , koukne na mě. Chci se zeptat jak navázat řeč? Sedím u neho ve předu , ale nevim na co se ho zeptat, jak ho zaujmout. Postavove jsme akorát, ale mám velká prsa, což je asi výhoda :D . Chci se zeptat i ženských, i chlapů na zkušenosti, jak ho zaujmout(co Vás zaujme), na co se ho zeptat, řeč těla apod. Předem moc děkuji :)

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Hančo, v minulých otázkách uvádíte, že je Vám 17 a že si s přítelem chcete založit stanici na pěstování morčat... proč byste měla chtít zaujmout o 20 let staršího muže? Za jízdu autobusem zdarma byste mohla dostat pokutu (i na soukromé linkové dopravě fungují revizoři, i když asi jen na žádost majitele autodopravy).

Abych ale odpověděla: některým mužům bude stačit, že máte prsa a že budete "vlídná", my dospělí víme, co se pod tím skrývá. Nevím ovšem, jestli byste zrovna o takového muže a jeho zájem stála.

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, pokud se usmívá a za jízdné nechce zaplatit, tak už je jeho pozornost vyvolána. Ovšem, jako starší muž (možná otec od rodiny) a navíc řidič se musí věnovat řízení a neflirtovat s mladou slečnou. Držte se zpět, protože o něm nic nevíte, resp. Vám jde zřejmě o flirt, ale jeho manželka by z toho třeba nebyla nadšená. Velká prsa nejsou vše, ale uznávám, že pozornost některých mužů vyvolávají. Co si slibujete od větší pozornosti toho pána? Zdravím!

doplněno 18.11.17 15:04:

pesos - neumíte číst? Nevidíte slovo možná? A hlavně - tazatelka již byla zpochybněna (viz níže), tak jde zřejmě jen o výplod či sen puberťačky, která se nudí. Nemá význam dále se nad tímto zamýšlet.

pesos

Jak můžete tvrdit, že je otec rodiny, znáte ho snad? Ať už má rodinu nebo ne, pravděpodobně se mu dotyčná slečna líbí, tak proč by se měla držet zpět? Pokud se oba dva sobě líbí a přitahují se, tak v tom nevidím žádný problém.

Normálně, až budete nastupovat, se ho zeptejte, jestli někdy nezajde třeba na kávu, tam si můžete popovídat, poznat se..

hodnocení

2x

Já si myslím, že už jste dostatečně zaujala. Jen pan řidič si vzpomněl, co by na to řekla jeho žena. *alene* Je také možné, že jeho ženě někdo převyprávěl to divadlo, kterému se říká koketerie, jak tatík od rodiny balil prsatou holku. A jeho děti jsou udivené z toho kraválu, ještě dnes. *hej* Víte co je karma? Ne? Tak si to zjistěte!

hodnocení

2x

Pán, kterému je 38 let /jak jste to zjistila?/ je už určitě zadaný. Autobusem mu denně projde plno hezkých děvčat, tak si dokazuje svoji mužnost. Pak se doma možná s manželkou směje, jak prsatá naivní děvčata jihnou.

Nemluvte za jízdy s řidičem - o ničem, o ničem, o ničem...To se nemá dělat a navíc byste mohla působit vtíravě.

Najděte si mládence sobě rovného. Představte si, až Vám bude 50, což není pro ženskou ještě nijak špatný věk, tomu Vašemu idolu bude 68. To už s ním určitě moc srandy nebude. Proto: rovný k rovnému...

A šoféra nechte plavat. Zaplaťte si jízdenku a postupujte spořádaně dozadu do vozu. On nic nesleduje, jen se chce pobavit s poddajnou dívkou. A pak si udělat další čárku na volant. Toho snad nemáte zaspotřebí. Jaga.

To snad raději chovajte ta morčata!

janm*
hodnocení

2x

Zdravím

Já to beru tak, že pokud je z druhé strany komunikace "0" pak je i zájem "0" a v rámci neomezování osobní svobody toho druhého, již dále v hovoru nepokračuji. Myslím že se to tak stalo i mezi vámi, dal vám najevo "zájem" ale protože toho zřejmě moc neřeknete bere to z vaší strany jako nezájem, zůstal tedy u sympatií jež vám náznaky projevuje ale něco víc pokládá asi za "ztracené". Změnit to můžete tím že začnete "mluvit" nevíte-li o čem mluvte o sobě, kam dnes jedete co děláte proč to děláte jak atd. Nebo můžete projevit zájem o něho jeho práci "zase pracujete, máte někdy také volno?" "jak ho většinou trávíte na rybách? " (se toho dá navykládat ) Anebo to můžete navléct tak že mu děkujete že je hodný že vás zase jednou svezl zdarma že by jste mu to měla oplatit např. se optat zda by až bude mít volno nezašel do nějaké restaurace apod.(že ho na oplátku zvete ) Pokud ani toto "nepůjde" pak ještě možná lístek s tel. číslem. Je-li zadaný nebo ne, jak se k vám skutečně má nebo nemá co sleduje nebo nesleduje zda jde o vážný zájem či pouhé sympatie zjistíte až ho dostanete někam "do báru" nebo na procházku například na tom nezáleží :)

danka86*
hodnocení

2x

Jestli ho chceš zaujmout, pozvi ho na kafe. Tak starý chlap se na dvacítku určitě chytne, to by byl hloupý :) jen si od toho radši nic moc neslibuj ;)

Mimochodem, je docela vtipné, jak tady mnozí řešíte, že (téměř) čtyřicetiletý chlap bude nejspíš ženatý. Vždyť je tady každý týden nějaký příspěvek rozvedené čtyřicetileté ženské, která si po rozvodu našla přítele, a teď tady na poradně řeší nějaké problémy s novým přítelem. U těch, co se seznámili po čtyřicítce (po rozvodu), vám nevadí, že potenciální přítel/přítelkyně může být ženatý/vdaná?

Snad každá druhá čtyřicítka je rozvedená (nebo se rozvádí), má z manželství děcka a má PŘÍTELE, tak co si o tom myslet...? Myslíte, že ho sbalila, když už byl rozvedený?

Máte pravdu. To samé mě napadlo. Občas sem napíšou i ti muži, kteří se nemůžou seznámit třeba přes seznamku. A není jim kolem dvaceti, ale přes třicet i víc.

hodnocení

1x

Zdravím. Velká prsa nemusí vždy znamenat výhodu. Za jízdy se s řidičem nemluví, takže pokud ho opravdu chcete něčím zaujmout, trvejte na tom, že si za jízdu autobusem zaplatíte jako všichni ostatní! Pokutu byste platila Vy a ne on..

No on taky, a ještě vyhazov, v lepším případě přeřazení do dílny. Když sedíte vepředu, zeptejte se ho na cokoliv banálního, třeba na upřesnění v jízdním řádu... on se chytí, esi je plachej... Pak řekne, že za hodinu má pauzu a kafe je na světě.

Akyme, na chvíli si představ, že je to tvá dívka. Radil bys stejně? *sok*

doplněno 18.11.17 19:18:

Aháááá! *smich2*

No, myslím, že to není ničí dívka, když takto usiluje o jeho přízeň. Takových konverzací a pohledů má ten řidič za den... a nic to nemusí znamenat, jezdil jsem s busem 21 let, a těm dívkám zavěšených za řidičem říkáme tyčovky a jsme rádi, když se s námi baví; je to milé rozptýlení při 12 – 14hod. šichtě.

hancaa
hodnocení

Moc Všem děkuji za odpovědi, které odpověděli na mou otázku :) . Pro ty rejpaly - není ženatý, je rozvedený. Každý chlap nemusí být ženatý ;) a řídiči jsou rádi, když si mají s kým povídat, ikdyž se to nemá. Ještě jednou moc děkuji za pomoc :) .

euphoria
hodnocení

0x
V první řadě bych poslala na vaši jízdu revizora, a pan řidič by měl po flirtu a vy taky :D

ma11
hodnocení

0x

Jdi do toho, i kdyby byl ženatý, pobavit se snad můžeš, copak si ho hned chceš brát? Zeptej se na něco, třeba jen tak prohod, dneska je krásně, co to se nám to pojede, hezky se usměj, uvidíš co on na to, když bude mlčet, tak poznáš, že nemá zájem, ale třeba příště začne něco on. Nebo taky kup oplatky, jednu jez a druhou mu nabídni, řekni, nechcete taky oplatku? Třeba až začne mluvit, poznáš jaký je a přestaneš mít zájem.

ma11, moc by mě zajímalo, jestli bys totéž poradil své ženě nebo dívce. Co nechceš sám, nečiň druhému.

doplněno 07.12.17 07:12:

Stále trvám na tom, ať to flirtování doporučíte své dívce nebo ženě. Ať si, holka, okoření život. :-D Jakože přej a bude ti přáno.

ma11

Podle vás by nemohl muž ani žena spolu promluvit, vždyt ta dívka je svobodná a píše, že ten dotyčný co se jí líbí je rozvedený a i kdyby nebyl tak pobavit se můžou, vždyt flirt s druhým pohlavím je radost a koření života, nemusí spolu hned do postele, to přece nikdo neříká.

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den, víte kolik takových prsatých krasavic naběhne denně do autobusu, který řídí ten váš rozvedený řidič? Ani bych se mu nedivila, kdyby si tímto svým jednáním krátil tu příšernou rutinu za volantem. Sem, tam, sem, tam - jezdit jak jojo, za sebou mít hejno nudných pasažérů a před sebou jen šedou silnici, občas se mihne nějaký strom a dopravní značka. Za jízdy na něho stejně mluvit nesmíte. Ale pokud už máte tu potřebu s ním rozhovor navázat, tak se ho příště zeptejte, jestli z toho nebudete mít malér, že vás vozí zadarmo... ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]