Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pneu(kola)na model tratě.sehnat

Od: michal* odpovědí: 5 změna:

Zdravím,sháním asi 200ks.pneumatik(nebo jejich atrapy).Vyrábím model automobilové tratě a pneu slouží jako zábrana vyjetí z tratě.průměr pneu 8 mm.Napadlo mě to udělat z bužírky nebo hadičky(přívod pal.do motorky)a nakrájet kolečka ale není to ono.Optimální velikost je od autíček(machbox)nevím kde sehnat hromadu těchto kol.Díky za radu.Ještě jdu na blešák.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ronyx*
hodnocení

3x

Zdravím,
O kroužky jsou taky řešení, ale v nákupu po sadách (viz odkaz výše) vás to bude stát "balík". Podstatně levnější nákup budete mít přímo na e-shopu výrobce, případně je možnost si zavolat přímo na podnikovou prodejnu(kontakt je nahoře na stránce), jestli by při jednorázovém odběru většího množství (doporučil bych uvést, že se nejedná od přeprodej, ale modelářský účel) nebyla možná individuální sleva ;) No a pak je možná ještě 3. cesta - podnikovou prodejnu mám kousek (cca 3km). Ale to už bychom řešili když tak vnitřní poštou ;)

michal*
hodnocení

Máte pravdu bylo by to drahé.Nejdřív musím navštívit osobně menší prodejnu a zakoupit min.množství,abych věděl jaký se mi budou hodit následně obj.přes eshop.Diky moc dobrý tip)

ronyx*

Nedivte se - já mám pro modeláře (tak trochu už i profesní) slabost ;) Posílám vám zprávu vnitřní poštou.

ladinpraha*
hodnocení

2x
michal*
hodnocení

Díky taky jsem hledal v železářství).asi dám O kroužek

.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]