Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest v krku a nateklé mandle

Od: miriam* odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, včera ráno mě bolelo v krku nebylo to nic hrozného... Přes den to odeznělo, ale vrátilo se to večer. S teplotou 39,1 bolesti svalů, hlavy, rýma a hlavně bolest při polykání! Ale šlo to vydržet, dnes ráno mě probudila silná bolest, chce se mi až brečet jak polknu je to jako by vám někdo v krku přejel žiletkou! Mám nateklé mandle a rudé, nikoli tam nemám bělavej povlak. Normálně bych si za šla k lékaři, ale dnes je státní svátek a potom víkend a lékař neordinuje! Potřebovala bych nutně pomoc. Nevíte co by to mohlo být!? A co by mi pomohlo na bolest?
(prosím žádné prášky spreje Atd jak říkám ani v lékárně nemají otevřeno)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vilik*
hodnocení

1x
Pohotovost.

iz*
hodnocení

1x

Pohotovost!

Nikdy neřešte zdravotní problémy s neznámými lidmi přes internet. Nikdo z nich/z nás neví, co přesně Vám je a laické rady víc uškodí než pomohou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]