Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer všem,
chtěla bych jet do Polska na trhy a proto se obracím na vás, kteří bydlíte poblíž Polska nebo na ně jezdíte. Nachází se nějaké trhy v rozumné vzdálenosti (do cca 100 km) od měst Šumperk nebo Žamberk? Na internetu jsem četla, že bývají v Kladsku (Klodzko) ale byla to stará diskuzem, tak nevím, zda jsou ještě aktuální. A v Mezilesí (Miedzylesie), tak byl letos nějaký Vánoční jarmark, ale ten jsem prošvihla a nevím, zda to byla jednorázová akce nebo tam pořádají trhy běžně. Vím, že třeba v Polském Těšíně bývají trhy pravidelně, ale to je pro mě už dálka. Tak děkuji za rady
Zdravím,
trhy (běžné) jsou třeba v Kudowa Zdroj, Klodzko, speciální vánoční asi nejblíže ve Wroclawi (ze Žamberka cca 150km vrchem na Medzilesie a Klodzko), další vyhlášené pak v Krakowě.
Pokud jedeme do Polska na trhy, tak až do Wroclavi. Pěkné město i trhy! To máte sice něco přes 100km. Ale od Králík je to docela rovná štreka a rychle to uteče. Zkuste zavolat, nebo lépe napsat, na česko-polské IC v Jeseníku, Palackého ul. Tam bývá taková Agnieszka, co hodně ví, nebo rychle zjistí, co se Polska týká.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.