Nejste přihlášen/a.
Zdravím, hledal sem snad už všude a nikde mi to nebylo vysvětleno. Když chci, aby všechny moje fotky, co přidám buď já nebo na kterých jsem označen, mohl vidět uplně každý uživatel Facebooku, tak předpokládám, že když si v nastavení nastavím viditelnost na /veřejný/, tak tomu tak opravdu bude. Bohužel jsou vidět ale jenom některé fotky. Nevíte někdo co s tím prosím?
Které fotky se nezobrazí všem? Zkusil jste nastavit jako veřejná i alba s těmi fotkami? (Asi by byl problém s veřejnými fotkami v neveřjném albu.)
Docela mne to překvapuje → Facebook má většinu věcí nastavenu jako veřejnou, omezení viditelnosti si musí hlídat uživatel. Ještě mne napadá: Jaký věk jste na FB uvedl? FB trochu víc chrání nezletilé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.