Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co s tím mužu mít?

Od: jirim* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, byly jsme v dílně a sundávali jsme z velke vlečky buben.. měl jsem špatně nasazený klíč kterej ze zavitu ujel a ja jsem tlačil zrovna celou vahou a narazil jsem si kloub od prostředníčku, už to mam tak měsíc a pořád to bolí mam to nateklí červeně až lehce fialově, pří hýbání to nebolí, ale jak mile se o to opřu nebo si sahnu na určite misto na tom kloubu tak zacítím obrovské zaštípání. Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Návštěva lékaře je zdarma a většinou je i něco platná.
Na rozdíl od návštěvy internetu, za kterou platíte a bude ho..o platná ..

iz*
hodnocení

0x

Ra má pravdu: Přes internet nikdo vyšetřovat neumí.

hodnocení

0x

Zlomený prst nebo zlomenina kloubního pozdra. Po měsíci tam máte už nějaké špatné srůsty. Nechápu uvažování člověka, který se někde praští, oteče mu to a on to měsíc nechá. S něčím takovým bych šel k doktoru apoň druhý den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]