Nejste přihlášen/a.
Zkuste objednat na (tam aspoň nepíšou, že by už nebyla v nabídce):
Nebo napište na tamní zákaznickou podporu.
Děkuju na Mega knihy jsem koukala a nemůžu tam najít, jak se to objednává..., nevidím tam nikde přidat do košíku.
Zdravím,
kniha vyšla poprvé v roce 1969 a vypadala takto, podruhé pod názvem "opět Vařéme na chatě"v roce 1991 a vypadala takto a potřetí v roce 2006 a vypadala takto. U totho posledního vydání (2006) je uveden jako autor ilustrací MIloš Nesvatba, u ostatních se mi autora ilustrací zjistit nepodařilo.
Vydání druhé je aktuálně na tom Aukru. U vydání třetího jsem v diskusi našel poznámku, že ji pánovi prodali "před nosem"v Brně v antikvariátu za cenu 250,-Kč
Pokud víte, které vydání chcete, pak by asi nebylo od věci zkusit si dát inzerát na koupi - SBazar, ale třeba i FB a pod. Jen je třeba počítat s tím, že pokud něco takhle sháníte, určitě se najde někdo, kdo ji prodá, ale cena nejspíš nebude "pár drobných". To je bohužel to nutné zlo těchto poptávek - věci, co by se jinak nejspíš vyhodily, najednou díky poptávce narostou přímo zázračne na ceně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.