Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vaříme na chatě

Od: elisa24® odpovědí: 14 změna:

Dobrý den, nevíte prosím, kde by se dala sehnat knížka Vaříme na chatě od Jiřiny Šejbalové? Děkuji

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zkuste kontaktovat přímo vydavatele, třeba poradí:

Jaroslava Kopecká
Oradourská 77, 273 54 Lidice
slafka.kopecka@seznam.cz
312 253 224

17.11.17 14:00
hodnocení

Děkuji

kepler*
hodnocení

2x

Zkuste objednat na (tam aspoň nepíšou, že by už nebyla v nabídce):

megaknihy.cz/...

Nebo napište na tamní zákaznickou podporu.

hodnocení

Děkuju na Mega knihy jsem koukala a nemůžu tam najít, jak se to objednává..., nevidím tam nikde přidat do košíku.

hodnocení

Hledám tu s obalem od Nesvatby. Tohle bude asi jiný díl - Opět: Vaříme na chatě.

kepler*

Megaknihy: je tam nápověda "Jak nakupovat" a vpravo nahoře "Košík".

hodnocení

U ostatních knih vidím, že je přidat do košíku, u téhle ne.

Zřejmě není dostupná - nabízejí možnost "V případě jakýkoli dotazů nám prosím napište přes rychlý kontakt, nebo nás kontaktujte na telefon 272 047 702 (od 8:30 do 15:00)" - tak jí využijte.

hodnocení

Jojo, tam už jsem psala a na ten kontakt, co jste mi poslala vy, také. Děkuju

ronyx*
hodnocení

0x

Zdravím,
kniha vyšla poprvé v roce 1969 a vypadala takto, podruhé pod názvem "opět Vařéme na chatě"v roce 1991 a vypadala takto a potřetí v roce 2006 a vypadala takto. U totho posledního vydání (2006) je uveden jako autor ilustrací MIloš Nesvatba, u ostatních se mi autora ilustrací zjistit nepodařilo.
Vydání druhé je aktuálně na tom Aukru. U vydání třetího jsem v diskusi našel poznámku, že ji pánovi prodali "před nosem"v Brně v antikvariátu za cenu 250,-Kč ;)
Pokud víte, které vydání chcete, pak by asi nebylo od věci zkusit si dát inzerát na koupi - SBazar, ale třeba i FB a pod. Jen je třeba počítat s tím, že pokud něco takhle sháníte, určitě se najde někdo, kdo ji prodá, ale cena nejspíš nebude "pár drobných". To je bohužel to nutné zlo těchto poptávek - věci, co by se jinak nejspíš vyhodily, najednou díky poptávce narostou přímo zázračne na ceně.

hodnocení

Dobře, děkuju

xy

někdo prodává na databázi knih, tak bych se ho optala, které prodává vydání

databazeknih.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]