Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám váček nad zubem,který ale uz nema korunku,jednou mi cistlili korenove kanalky-3 a zubar mi tam dal vypln a ted uz asi vypln neni,je to uz 4 roky a mam vacek nad zubem,on uz tam byl pred 4 lety,ale mela jsem oteklou celou tvar,tak zubar to vymackal,dal dren a bylo to v pohode,rozhodla jsem se jit na pohotovost a nevim jestli mi tam zubar osetri kanalky nebo zub vytrhne,nevim jestli na pohotovosti se bude piplat s osetrenim kanalku nebo vzdy zub vytrhne,dale se chci zeptat,mam vytrhlou 5 vlevo a tohle je 5 vpravo,nevim,jestli kdyz budu mit dva vytrhle zuby takhle vepredu,jestli se mi nejak propadne oblicej.Doufam,ze ne.Díky za nazory
Nechte na zubaři, co Vám s tím udělá. Horní pětky signalizují kondici plic a horních cest dýchacích. Dost situaci zklidníte, když přejdete na zdravou stravu a budete hodně trávit pohybem na čerstvém vzduchu. Pokud o zub příjdete, tak se to řeší třeba můstkem. Jestli by tam měla zůstst mezera, tak zuby mají tendenci pomaličku se posouvat tam, kde je prázdno a mezera bude časem / roky/ menší. Dceři / 40/ právě pětka vůbec nenarostla a mezeru tam skoro nemá. Na tváři to nebude vidět.
Nemusí se zub hned trhat, on samotný někdy ani nebolí a pak stačí vyčistit jen ten váček v dásni. Vnitřní orgány Vám tak sdělují, že nemáte dobrou životosprávu /stravu, pohyb, ale i psychiku/
Já bych za sebe doporučila Vironal. Ale zpočátku méně kapek, než je uvedeno. A k tomu více tekutin. K té výživě: Omezte na čas mléko, mléč.výrobky, zejm. tučné sýry a bílé pečivo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.