Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podezřelý telefonát

Od: conconi® odpovědí: 15 změna:

Dnes jsem manželovi objednávala mast na regeneraci kloubů a v objednávce chtěli jen telefonní číslo, že mě budou kontaktovat. Volal mi pán, který nemluvil úplně dobře česky a vyloženě se snažil hovor co nejvíc protahovat. Po třech minutách jsem poděkovala a utla jsem to. Nevíte někdo jaká telefonní čísla začínají 611?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

z operátiru nikdo nezačíná číslem 611 , ale mezinárodní předvolba 611 patří Austrálii

doplněno 17.11.17 12:24:

no tak to jste měla napsat hned...

hodnocení

Bylo to číslo 37061130575

ohneta*

Litva. Strejda google vždy poradí

hodnocení

Už jsem to taky našla, no nazdar, to jsem pěkně naletěla, co to může stát? Každopádně děkuji za informaci.

remisak*

Když dobře tak minuta do stovky.

tomas11*

Jak to je?- nevím zda se to dá zneužít - může to někdo vysvětlit? - on volal jí ne paní jemu.

Dík za vysvětlení předem.

doplněno 17.11.17 12:57:

sebod -tak jsem to špatně pochopil? - přečtete si to

doplněno 17.11.17 12:57:

Volal mi pán, který nemluvil úplně dobře česky a vyloženě se snažil hovor co nejvíc protahovat. Po třech minutách jsem poděkovala a utla jsem to. Nevíte někdo jaká telefonní čísla začínají 611?

sebod*

Tazatelka volala jemu

Nevolala - "chtěli jen telefonní číslo, že mě budou kontaktovat. Volal mi pán".

sebod*

To jsem teda trdlo *zed*. Máte pravdu. Volali oni.

Tak nějak nechápu dotaz.Tazatelka si objednávala krém,asi poštou nebo přes e-mail.Protože jak jinak by jí mohl volat pán,když neznal její telefonní číslo,ani nemohl vědět,pokud to není jasnovidec,že nějaký krém chce.A potom zavolal,záměrně prodlužoval hovor,aby jej stál co nejvíc peněz.:-D Takže,nebylo to spíš tak,že tazatelka volala a chtěla si objednat?

liska*
hodnocení

0x

A ten telefonát toho pána byl o masti na regeneraci kloubů?

Možná Vám příjde mast přes půl Evropy a poštovné v ceně/?/

elane
hodnocení

0x

Nevím, jak je to v Litvě, ale v některých zemích při volání do ciziny platí polovinu nákladů volaný. *sok*

To je blbost, to by jedině s tím musela před zahájením telefonátu souhlasit.
Jinak pokud volal on vám, tak vás to nestojí nic a je jedno, odkud volal a jaké číslo použil.
Jiné by to však bylo, pokud byste volala vy jemu.
hodnocení

Děkuji všem za reakce, mluvila jsem s operátorkou O2 a ta mi řekla, že bych platit nic neměla, v tom případě to nějak nechápu, ale také mi řekla, že pokud budu mít ve vyúčtování nějakou platbu, což bude 20.11., tak se mám ozvat a že to budou řešit. Samozřejmě bych to musela zaplatit, ale asi na to číslo nějak upozorní policii. No uvidíme. Za ty tři minuty by to snad neměla být taková "střelba". Volal on mě a s žádnou platbou jsem nesouhlasila.

hodnocení

0x

Já nechci být za chytrou, ale fakt mě zajímá, proč se s takovým voláním vybavujete 3 minuty. Proč? Co jste očekávala? *sok*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]