Nejste přihlášen/a.
Dnes jsem manželovi objednávala mast na regeneraci kloubů a v objednávce chtěli jen telefonní číslo, že mě budou kontaktovat. Volal mi pán, který nemluvil úplně dobře česky a vyloženě se snažil hovor co nejvíc protahovat. Po třech minutách jsem poděkovala a utla jsem to. Nevíte někdo jaká telefonní čísla začínají 611?
z operátiru nikdo nezačíná číslem 611 , ale mezinárodní předvolba 611 patří Austrálii
no tak to jste měla napsat hned...
Už jsem to taky našla, no nazdar, to jsem pěkně naletěla, co to může stát? Každopádně děkuji za informaci.
Jak to je?- nevím zda se to dá zneužít - může to někdo vysvětlit? - on volal jí ne paní jemu.
Dík za vysvětlení předem.
sebod -tak jsem to špatně pochopil? - přečtete si to
Volal mi pán, který nemluvil úplně dobře česky a vyloženě se snažil hovor co nejvíc protahovat. Po třech minutách jsem poděkovala a utla jsem to. Nevíte někdo jaká telefonní čísla začínají 611?
Tak nějak nechápu dotaz.Tazatelka si objednávala krém,asi poštou nebo přes e-mail.Protože jak jinak by jí mohl volat pán,když neznal její telefonní číslo,ani nemohl vědět,pokud to není jasnovidec,že nějaký krém chce.A potom zavolal,záměrně prodlužoval hovor,aby jej stál co nejvíc peněz. Takže,nebylo to spíš tak,že tazatelka volala a chtěla si objednat?
Nevím, jak je to v Litvě, ale v některých zemích při volání do ciziny platí polovinu nákladů volaný.
Děkuji všem za reakce, mluvila jsem s operátorkou O2 a ta mi řekla, že bych platit nic neměla, v tom případě to nějak nechápu, ale také mi řekla, že pokud budu mít ve vyúčtování nějakou platbu, což bude 20.11., tak se mám ozvat a že to budou řešit. Samozřejmě bych to musela zaplatit, ale asi na to číslo nějak upozorní policii. No uvidíme. Za ty tři minuty by to snad neměla být taková "střelba". Volal on mě a s žádnou platbou jsem nesouhlasila.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.