Nejste přihlášen/a.
Já si myslím, že byste ji měl uvátat srdečně. Žádná překvápka, jen jí dát najevo, že jste rád, že je doma. Ještě bych ráda připomenula, že doma, pro ženu znamená uklizený byt a dostatek jídla v ledničce. Po cestě bude unavená a určitě kapičku podrážděná. Nějaká větší překvapení jí mohou rozhodit. A to nemluvím o nepořádku doma a o prázdné lednici.
Umytý, oholený, střízlivý a v dobré náladě Kytka nezklame.
Buďte připraven na možnost, že bude hladová a na večeři se jí nebude chtít = zásoby v ledničce, dále povlečená voňavá postel - bez postranních úmyslů, to nechte na ní - a hlavně hodně radosti z jejího návratu, i kdyby byla po příjezdu unavená a nenaložená.
Hele, řeknu ti to jednoduše a to jí udělá asi nejlepší radost.
Ohol se, kup si sexy obleček králíčka a počkej na ní v pokoji a dopřej jí sex snů. Dopřej jí orál, dlouhý orál, potom něžný sex.. Toto ocení více, než nějakou kytku s přáním. Navíc dát jí kytku s přáním, když je 2 měsíce pryč, je blbost. Když už, tak bych jí vzal někam do luxusní restaurace (fakt ale nějaké vyšší třídy, kde normálně nechodíte, ne nějaký pajzl) a tam večeri při svíčkách, kvalitní víno..
Nevím, jak to u vás chodí. Mě by potěšilo, kdyby bylo uklizeno, nakoupeno, uvařeno a upečeno to, co mám ráda.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.