Nejste přihlášen/a.
Pred par dni jsem napsala prvni članek a včera druhy ali nevim jak to tady jde, jak se tady komunikuje protože jsem z Chorvatska i když jsem se narodila v Česku. Tady v Chorvatsku jsem byla 12 roku na bogu.hr.
Sukiyaki, ptáte se nás na cizí názory či důvody → na to neumíme odpovědět. Na takové otázky mohou odpovědět pouze ti, koho se týkají.
Ale pokusím se:
15. listopadu jste založila blog a včera dopoledne v něm zveřejnila první článek o Japonsku s chybami*). V článku střídáte psaní s diakritikou a bez ní, chvílemi přecházíte do nářečí, občas neznámým lidem tykáte,...
*) Nevyčítám Vám chyby → je jasné, že pokud delší dobu komunikujete v cizím jazyce, nemusí pro Vás být psaní v češtině snadné.
Aby lidé mohli reagovat, je potřeba, aby si článek přečetli. Ale texty s chybami se špatně čtou → je otázka, kolik lidí článek přečetlo celý. (Z 13 návštěvníků jsem jedna byla já, článek jsem přečetla, ale protože neznám Japonsko, nemám nač reagovat...)
Máte nový blog, který ještě téměř nikdo nezná. Teprve až v něm budete mít více článků, najdou se i čtenáři, kteří budou mít chuť reagovat.
Podle mne tam zatím nemáte skoro nic, na co by mohl někdo reagovat. Nevím, jaké jsou zvyklosti v Chorvatsku, ale myslím, že i tam budou lidé reagovat jenom na to, co je zaujme, že ani v Chorvatsku blogy nesuplují chat.
Pokud chcete komunikovat přímo, bylo by lepší si najít nějaký chat. Blogy i Facebook (případně další sociální sítě) fungují také, ale s odstupem → až přijde někdo, koho Váš obsah zaujme.
Technická poznámka: Pro lepší zobrazení obsahu ve vyhledávačích by bylo dobré si nainstalovat českou klávesnici, abyste mohla používat diakritiku (písmena s háčky a čárkami).
Sukliaki, tady, do poradte.cz někdo vloží otázku. Zeptá se na něco, co potřebuje vyřešit. Lidé odpovídají, když si myslí, že odpověď znají a že mohou pomoci. Můžeš se ptát i odpovídat také, když víš, že tvoje rada bude užitečná. Proklikej si celou lištu nahoře a pochopíš systém. Podívej se také na pravidla, která najdeš také na liště. A otevři si také FAQ.
Vítej v republice i na poradte.cz
Dekuji za odpoved. Pochopyla jsem. Ale když to tak vemu, vlastne chtela jsem se dozvedet jako komunikovat na infoblogu.cz. Nejak jsem to spletla, že?
V Chorvatsku když otevreš blog, hned komunikuješ s druhyma ali na tomto blogu (infoblogu.cz) kolik jsem videla, lidi jenom pišou blog a komentri nikde. To mi opravdu neni jasny.
Ahoj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.