Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlevnější pilulka po v Brně

Od: anonymni* odpovědí: 13 změna:
Tak se mi stala nešťastná věc. 2 roky jsem brala hormonální antikoncepci a s přítelem nepoužívala jinou ochranu. Přestala jsem ji brát jen tak ze zajímavosti,jestli to na mě bude mít nějaký psychický nebo fyzický vliv. Při našem teprve čtvrtém styku bez hormonální antikoncepce (s kondomem-Pepino) jsme potom zjistili,že se kompletně protrhnul. Takže teď potřebuji pilulku "po"a chtěla bych tip,ve které lékárně v Brně ji seženu nejlevněji (prosím ne eshopy,to nestíhám) a ještě bych se chtěla bokem zeptat,jak je možné,že jsou kondomy tak oblíbená a údajně super bezpečná forma antikoncepce. Dělali jsme jen klasické polohy. To je neuvěřitelné,jsem zklamaná. Zase musím nasadit tu hormonální.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mm*
hodnocení

0x

Tomu protrzeni bych neveril, spiš to partner naraficil, aby jste netrvala na jeho pouzivani, jinak zkuste lekarnu Max.

hodnocení

0x
Ono clovek, ktery je zodpovědný a nechce počít dítě pri souloži s kondomem ho cas od casu zkontroluje. Hlavne pred vyvrcholením. A jestli byl "kompletně protrhnuty" tak to chlap musi poznat...spis mu to bylo jedno :D pro nektere je kondom nepohodlný a styk si neužije. zajděte do lekarny. Připravte si občanku ( prodejne pro osoby starsi 15ti let tusim ) a cca 500kc. Ptejte se po Postinoru. Mluvim z vlastni zkusenosti pred par lety. Od te doby se to mozna změnil o jak cenove, tak pozadavky.

Rozhodně nesouhlasím, že to musí poznat.

anonymni*
16.11.17 14:29
hodnocení

Děkuji

anonymni*
hodnocení

Takže on to může poznat?Já jako holka to necitím,měl by to platit on?

Byli jste na to dva. Tak se o cenu pilulky podělte rovným dílem a nehledejte viníka pouze v partnerovi.

anonymni*
16.11.17 14:29
hodnocení

Dobrá

anonymni*
hodnocení

A taky se chci zeptat,když už se to teda stalo,můžu během cca 24 hodin od prvniho styku jich mít neochráněných víc než si pilulku vezmu,nebo se zvyšuje riziko? Ptám se jen ze zajímavosti,nikde jsem to nenašla

Ptám se jen ze zajímavosti,nikde jsem to nenašla
Existuje cosi, co se jmenuje "příbalový leták"a je běžně k dohledání, např. zde pribalove-letaky.cz/..., kde se píše: "Pokud budete mít další nechráněný pohlavní styk po užití přípravku Postinor-2, přípravek nezabrání otěhotnění."

PS - ptáme se "ze zvědavosti", případně "protože nás to zajímá".

anonymni*

Máte pravdu, to jsem napsala špatně. Každopádně jsem myslela ještě před užitím pilulky, jestli záleží, kolik těch nechráněných styků bude.

mm*

Zbytecne neriskujte, zadna antikoncepce neni 100% ! Jestli to partner nebude chtit hradit, je to sobec a priste uz by si sex zdarma nemel uzivat, nebo chce zplodit potomka a platit mnohem vic?

jestli záleží, kolik těch nechráněných styků bude
Týž leták - Postinor-2 je nouzová antikoncepce, kterou lze použít do 72 hodin (3 dnů) po nechráněném pohlavním styku anebo po selhání Vaší obvyklé metody antikoncepce.

Přípravek Postinor-2 působí pravděpodobně tak, že - zabraňuje uvolnění vajíčka z vaječníku; - zabraňuje spermiím v oplodnění jakéhokoli vajíčka, které již mohlo být uvolněno.

hodnocení

0x
Stalo se mi to nekolikkrat. Hlavně s těmi co ae nosí v peněžence . Pak jedine ze by jsi ho natrhla nehtem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]