Dobrý den, S přítelkyní se často mazlíme. Včera večer jsem ji rajcoval. Hlazení, líbání, pusinky na krk. Pokaždé když ji to vzrušovalo, mě stiskla a byla napnutá. Nikdy to stuskávani nebylo tak intenzivní. Nevím, jestli je to v pořádku. Je to špatně, nebo dobře? Přušlo mi, že se jí to líbí, ale nikdy se to neprijevovalo takovým intenzivným a silným stiskem. Dějuji J.
Tak se příště slušně zeptejte jí. Ono není nad to, v posteli spolu narovinu mluvit. Kdyby to lidi dělali, nemusely by ženy předstírat orgasmus a muži být za blbce.
Dobrý den, nepíšete, kde přesně Vás tak intenzivně stiskla - snad nemáte rozdrceno nic, co je pro muže důležité a na co je (někdy neoprávněně) pyšný. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.