Nejste přihlášen/a.
já si skočila na živnostenský úřad se svými doklady, podle kterých mě pak zařadili do kolonky (pořádání odborných kurzů). Pokud budeš něco prodávat, tak na to asi kvalifikaci nepotřebuješ Poplatek na úřadě činí 1000,-. Vyplníš pár formulářů (buď přímo na živnosťáku, nebo pak musíš na finančák a sociálku). Také musíš na živnosťák s sebou vzít výpis rejstříku trestu (čekala jsem na něj asi 3 hodiny, ale za jedno odpoledne se to zvládne, pokud jsi z Prahy). No a protože budeš mít vedlejšák, tak potřebuješ vyjádření zaměstnavatele, nebo něco takového. Já měla potvrzení o studiu. No a protože to mám jako vedlejšák, tak neplatím zdravotní ani sociální. A nakonec jsem ještě musela na sociálku pro další formulář. No a potom už jsem mohla učit první pomoc na vlastní pěst
kačatko*+,
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.